Haberler

Yakuza Kiwami, PC Yolcusu

0

Geçtiğimiz yıl E3 fuarında Sega, Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami’nin 2018 sona ermeden PC platformuna çıkış yapacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından Yakuza 0, Steam’de satın alıma açıldı.

Şimdi ise Sega, Yakuza Kiwami için kolları sıvamış gibi duruyor ve yayınlanan bilgilere göre oyun, 19 Şubat tarihinde PC kullanıcıları ile buluşacak. Oyunun Steam sayfasında Majima’nın lağım kapağından çıkıp gülümsediği yeni bir gif ile karşılaşıyoruz ve ardından 19 Şubat tarihi görülüyor.

Sega, oyunculara ufak tefek sürprizler yapmaktan genelde oldukça hoşlanır. Özellikle firma hakkında konuşulması, önemli taktiğinden biridir. Önümüzdeki dönemlerde yeni remake oyunlar hakkındaki haberleri bekliyor olacağız.

The Division 2 Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA XPG Infarex K20 Mekanik Oyuncu Klavyesi İnceleme

Previous article

How to Train Your Dragon: The Hidden World İzlenmeye Değer Mi?

Next article

You may also like

More in Haberler