Haberler

Yeni Gerilim VR Oyunu Dark Inside İle Tanışın

0

Karanlıkla aranız iyi değilse, o zaman bu oyun muhtemelen canınızı sıkabilir. Tabii korku ve gerilim türünü seviyorsanız, o zaman işler değişebilir. Dark Inside isimli gerilim VR oyunu G-Tech Atölye tarafından geliştirilmiş.

Oyunumuz terk edilmiş bir kasabada geçiyor. 10 kişinin multiplayer olarak oynayacağı oyunda amaç terk edilmiş olan bu kasabayı yağmalamak. Tabii kasaba halkının kendisini muhafaza etme durumlarında kullandıkları kişisel silahları bulan karakterimiz kasabaya yağmalamaya gelen farklı kişilerin de olduğunu görünce kendisini korumak ve karşı tarafın ganimetlerini de ele geçirmek adına silahına davranabiliyor.

Karakterimizin hikayesinin oyun satışında duyurulacağı bu gizemli kasabaya asıl gidiş sebebi ise çok değerli bir antika heykel. 5 adet mahalle barındıran kasabaya her mahalle yakınına 2 oyuncu girecek şekilde oyun başlıyor. Evlerdeki yağmalama ve teçhizatlanmayı bitiren oyuncumuz dilerse kasabayı terk edebiliyor. Herhangi bir aksiyon, macera ve savaş yaşamadan dilerse kasabayı birbirine uzak 2 adet çıkış noktalarının birisinden terk edebiliyor.

Oyunda karanlık bir ortamda hırsızlık yapıldığından ve farklı kişilerinde benzer amaçla orada bulunduğunu anlayan karakterimizin bundan kaynaklı yaşadığı stres doğrudan oyuna etki ediyor. Stres barı yaşanılan aksiyon karşısında hızla düşüş sağlarken belli bir seviyenin altına indiğinde oyuncu kontrolünü kaybediyor. Ama bunun bir çözüm yolu var. Yaralanma için sağlık ocağı, stres barını yükseltmek adına market (enerji içeceği, sigara, kek vb.) ve cephane edinebileceği bir karakol kasabanın tam merkezinde mevcut. Yağma bittikten sonraki aksiyonumuz ise kasabanın içinde değerli heykeli aramak olacak.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Rainbow Six Siege Nasıl Oynanmaz?

Previous article

Strateji Oyunu Osmanlı’nın Yükselişi İçin Ön Kayıt Süreci Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler