Haberler

Yeni Yoshi ve Kirby Oyunları Yolda

0

Tamamen yeni bir macera ve Yoshi’nin başrolde oynadığı ilk Nintendo Switch oyunu Yoshi’s Crafted World, 29 Mart 2019’da sadece konsol için çıkıyor. Kirby’s Extra Epic Yarn, 8 Mart 2019’da Nintendo 3DS için çıkacak.

Yoshi’s Crafted World’de oyuncular, bulmacaları çözmek ve gizli hazineler bulmak için her temalı aşamada seyahat ederek, kutular ve kağıt bardaklar gibi ev eşyalarından yapılmış büyük bir dünyayı keşfederek Yoshi’nin kontrolünü ele geçiriyor. Ayrıca aşamalar geriye doğru oynanabilir böylece parkur etrafında gizlenen Poochy-Pupları bulmak ve etrafı keşfetmek için yeni bakış açıları ortaya çıkar. Oyuncular iki oyuncu co-op modunda oyun oynamak için bir arkadaşla bile katılabilirler.

Orijinal olarak Wii sistemi için piyasaya sürülen, beğenilen Kirby’s Epic Yarn’ın geliştirilmiş versiyonu olan Kirby’s Extra Epic Yarn’da Kirby, düşmanları sökmek, gizli geçitleri açmak ve güçlü araçlara dönüştürmek için kumaş ve iplikten yapılan bir dünyaya gidiyor. Orijinal Wii sürümünün her aşaması devreye giriyor, ancak bu Nintendo 3DS sürümünde, Kirby’i eğlenceli bir şekilde güçlendiren Ravel Yetenekleri, tanıdık yüzler King Dedede ve Meta Knight’ı içeren yeni mini oyunlar, kişiselleştirmek için yeni mobilyalar ve her aşamaya ekstra bir zorluk katmanı ekleyen yeni bir Şeytani mod bulunuyor.

Yaratıcı, renkli ve görsel olarak çarpıcı oyunda, uyumlu Kirby serisi amiibo figürleri için yeni amiibo işlevselliği de var. Yeni Yoshi ve Kirby oyunları Mart 2019’da çıkıyor.

MediaMarkt’tan “4 Al 3 Öde” Kampanyası
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Lenovo, CES 2019 Fuarı’nda Yeni Akıllı Cihazlarını Duyurdu

Previous article

MMD, Philips 241B7QGJEB Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

Next article

You may also like

More in Haberler