Haberler

Zula’da 30 Ağustos ve Kurban Bayramı Bir Arada Kutlanıyor

0

Üsküdar haritasında bulunan 15 Temmuz Şehitleri Köprüsüne Türk Bayrağı ve 30 Ağustos temalı bayrak asılacak olan Zula’da yine sevilen haritalarda günün anlam ve önemine ait bayram görselleri yer alacak.

30 Ağustos’ta oyunun en iyi silahlarından biri olan yerli yapım piyade tüfeği,  MPT-76’ya Türk Bayrağı deseni hediye edilecek. Zula oynayanlar Zafer Bayramı coşkusunu havai fişeklerle kutlayacak.

Çifte bayram yaşayacak olan Zula oyuncuları Kurban Bayramı’nı her gün birbirinden özel hediyelerle kutlayacak.  Bayram fişeği, bayram füzesi ile Zula sokakları şenlenecek. Zula ekibi bayrama özel geliştirdiği “Kavurma” adlı ürünü oyuna giren tüm oyunculara hediye edecek. Kavurma, %5 zırh ve %10 hızlı silah değiştirme desteği sağlayacak.

Destiny 2 Gamescom Fragmanı Yürekleri Hoplatıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Destiny 2 Gamescom Fragmanı Yürekleri Hoplatıyor

Previous article

World of Warcraft 7.3 – Shadows of Argus Çıkış Tarihi ve Son Detaylar!

Next article

You may also like

More in Haberler