Haberler

Assassin’s Creed Syndicate İle Londra’ya Gidiyoruz

0

Ubisoft Quebec tarafından sekiz diğer Ubisoft stüdyosunun işbirliğiyle geliştirilen Assassin’s Creed Syndicate milyonların hayatını değiştiren inanılmaz bir keşif dönemi olan Sanayi Devriminin zirve zamanında Londra’da geçen, epik bir tek kişilik deneyim sunuyor. Bu dönemde zengin ile fakirler arasında uçurum git gide genişlemiş, işçilerin hayatları yasal kölelikten farksız olmuştu. Alt tabaka hayatta kalmak için çeteler şeklinde yeni aileler kuruyor ve yeraltı dünyasına adapte oluyordu. Oyuncular oyunda İtikatı için yetiştirilen ikiz Suikastçiler Jacob Frye ve Evie Frye rollerinde olacaklar. Bir yeraltı çetesinin kararlı, atılgan ve asi lideri Jacob, bir gizlilik ve kontrol ustası kız kardeşi Evie’den oldukça farklı bir karakter. Jacob ve Evie birlikte rakip çetelere, plutokratlara ve Tapınakçılara kafa tutacak, kitleleri yoksulluk ve yozlaşmışlıktan kurtarmaya, Londra’nın kontrolünü geri kazanmaya çalışacaklar.

 

Assassin’s Creed Syndicate’te oyuncular bir Assassin’s Creed oyununda bugüne kadar yaratılmış en büyük, en modern açık dünya şehrini gezme imkanı bulacaklar. Dövüşler her zamankinden daha şiddetli olacak; oyuncular pirinç muştalar, kukri bıçağı, tabanca ve Suikastçi eldiveni gibi yeni silahlar kullanarak Londra’daki rakip çetelerle mücadele edecek ve nüfuz alanlarını genişletecekler. Assassin’s Creed Syndicate ayrıca açık dünyada dolaşmanın da yeni yollarını sunacak; uzun Viktorya dönemi binalarına tırmanmak, çatılardan çatılara kaymak ve havadan suikastler düzenlemek için bir ip fırlatıcı ve serbest koşu, düşman takibi veya akın sonrası kaçışlar için kullanılabilecek at arabaları ve trenler.

 

“Bir yeraltı çetesine liderlik etme, elinin altındaki tüm taşıtları kullanabilme ve geniş ve yüksek tempolu Viktorya dönemi Londrası’naa damga vurmak için modern araçlar kullanma yeteneği bu oyunu diğerlerinden ayırıyor,” diyor Ubisoft yaratım direktörü Marc-Alexis Côté. “Assassin’s Creed Syndicate iki yıldan uzun süredir geliştirme aşamasında ve bu yeni, modern açık dünya Assassin’s Creed hayranlarını ve yeni oyuncuları çok mutlu edecek.”

Ubisoft Assassin’s Creed serisinin en yeni oyunu Assassin’s Creed Syndicate’in tüm dünyada PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi için 23 Ekim’de piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyunun Windows PC versiyonu ise sonbaharda satışa çıkacak.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Mitoloji Online Geliyor

Previous article

E-Game Show Başlıyor!

Next article

You may also like

More in Haberler