HaberlerViewsonic ile Gamescom

BANDAI NAMCO’nun Tekken 7 Sürprizleri Açıklandı

0

İnteraktif eğlence firması BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Gamescom sırasında oyuncuların favori dövüşçülerinden Lee Chaolan’ın gizli alt benliği Violet ile birlikte King of the Iron First Turnuvasına döndüğünü duyurdu!

Lee Chaolan Heihachi Mishima tarafından, oğlu Kazuya’ya rakip olması düşüncesiyle evlat edinilmişti. Lee, Kazuya’nın üvey kardeşi olarak onunla aynı eğitimi almış ve Mishima klanına uygun biçimde yetiştirilmişti. Lee,  Mishima Zaibatsu tarafından bilinmeyen bir sebeple kovulduğunda insan robotlar geliştirme konusunda uzmanlaşmış teknoloji firması Violet Systems’i kurmuş ve çok da başarılı olmuştu.

Bir süre sonra dünya kendisini Heihachi Mishima’nın yönettiği Mishima Zaibatsu ile gizlice Kazuya Mishima tarafından yönetilen G Corporation arasındaki çatışmanın içinde buldu. Tüm dünya tedirginlik içinde izler ve hangi tarafı desteklemenin daha karlı olacağına karar vermeye çalışırken Lee’nin kendi planları vardı, çünkü hem Heihachi’den, hem de Kazuya’dan inanılmaz derecede nefret ediyordu. Baba ve oğlundan intikam almak için seçtiği yöntemlerden biri Mishima Zaibatsu’ya düşman olan Lars Alexandersson’ı desteklemekti, ama bu Mishima’lar için aklındaki planların yalnızca başlangıcıydı.

TEKKEN 7’nin sarıcı hikaye modu saatler süren bir oynanış sunacak (oyuncuların ilerledikçe açabilecekleri yan hikayeler de dahil olmak üzere). Hikaye Modunda yalnızca Mishima’lar olarak oynamayacak; Mishima klanının dışındaki Claudio Serafino ve şeytan kovucuları gibi dövüşçülerle de ilgili yan hikayeleri oynayabileceksiniz.

The Archers of Sirius eski zamanlardan beri doğaüstü varlıkları dünyamızdan uzaklaştıran bir şeytan kovucu grubuydu. Bu son derece gizli bir organizasyon olduğundan, varlığı halk tarafından bilinmiyordu. Varlığından nasıl haberdar olduğu bilinmese de Mishima Zaibatsu bir anda Archers of Sirius ile irtibata geçti. Mishima Zaibatsu grubun holdingine katılmasını istiyordu ama onlar da doğal olarak bu teklifi reddettiler. Tabi bu Mishima Zaibatsu’nun ısrarını sürdürmesine engel olamayacaktı.

Nihayetinde Mishima Zaibatsu’nun gruba yaklaşmasıyla ilgili haberler Archers of Sirius lideri Claudio Serafino’nun kulağına ulaştı. Claudio Mishima Zaibatsu’nun eylemlerinin ardındaki amacı ortaya çıkarmaya kararlı biçimde bu güçlü holdingi araştırmaya başladı. Genç yaştaki Kazuya’yı babasıyla dövüşürken gösteren ve detayları oyunun hikayesi sırasında açıklanacak yeni ekran görüntüleri de paylaşılanlar arasında. Ayrıca yeni Claudio bölümü de TEKKEN 7’nin fantastik grafik kalitesini gözler önüne seriyor.

TEKKEN 7’de aralarında yepyeni isimlerin bulunduğu 30’dan fazla karakter içeriyor ve bunlar arasında dikkat çeken bir de misafir bulunuyor: Street Fighter serisinden Akuma! Shoto-stili hareketleriyle ünlü bu iblis Heihachi’nin karısı Kazumi’ye yakın görünüyor. Bu karakterle birlikte oyuncular Mishima ailesinin hikayesinin nasıl sonuçlandığını öğrenebilecekler.

Mishima Zaibatsu ile G Corporation arasındaki çatışma ilk kez Unreal Engine 4 ile ekranlara taşınacak. BANDAI NAMCO Studios bu sayede oynanışa gömülü etkileyici sinematiklerle tüm seviyeden oyunculara inanılmaz dövüş anları yaşatacak. 2017’nin başlarında PlayStation 4, Xbox One & PC için çıkacak olan TEKKEN 7 ile oyuncular yeni nesil dövüş oyunlarıyla tanışacaklar ve yenilikçi ve dengeli dövüş mekanikleri eşliğinde kavgaya hazır olacaklar.

Albion Online Final Betası Başladı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

NVIDIA, Pascal Mimarili Gaming Dizüstü Ürünlerini Tanıtıyor

Previous article

Gamescom’da E-Spor, FPS ve VR Keyfi – Voidrunner

Next article

You may also like

More in Haberler