Haberler

Call of Duty: Black Ops 4 Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Call of Duty tarihinin yankılanan FPS serisi ve dünya çapında bir kültürel fenomen olan Call of Duty: Black Ops 4 çıkışı kesinleşti.

Black Ops 4; taktiksel oyun ve oyuncu tercihlerini arttıran Multiplayer modu, 3 tam deneyim içeren en kapsamlı Zombies modu ve tüm  Black Ops oyunlarından gelen karakter ve lokasyonlarla Black Ops evrenin büyük bir savaş ile hayat bulduğu Blackout benzersiz bir Black Ops deneyimi sunacak. Oyun, Activision tarafından yayınlanan ve ödüllü stüdyo Treyarch tarafından geliştirildi.

Hayranları oyunu şimdi ön sipariş verebilir ve Call of Duty: Black Ops 4 Private Beta’ya erişebilir. PC için Black Ops 4, Call of Duty’in tarihinde ilk kez Blizzard Entertainment’ın online oyun hizmeti olan Battle.net’te tam olarak optimize edilmiş bir deneyimle sizlere sunulacak.

Oyun, erken saatlerde dünya çapında ve 10 farklı dilde canlı yayınlanan bir topluluk etkinliğinde Activision ve Treyarch’ın ilk bakış ve detaylı oyun bilgileriyle birlikte duyuruldu.

Orijinal Call of Duty Zombies’in 10. yıl dönümünü kutlayan Black Ops 4, aynı zamanda franchise tarihinde en büyük Day One teklifinin sunulduğu tamamen yeni ve eşi görülmemiş bir Zombies deneyimine de imza attı;  IX, Voyage of Despair and Blood of the Dead. Yeni maceralar, yepyeni bir oyuncu kadrosu ve yeni bir düşmanı olan Black Ops 4 Zombies, hayranların çok sevdiği “paskalya yumurtaları”na sahip olacaklar.

Ayrıca, toplulukların karşılaştığı zorlukları ve oyuncuları birleştirmek için tasarlanan sosyal sistemleri oluşturmak ve tamamlamak için en güncel eylemleri de içerecek. Black Ops 4 ayrıca çeşitli zorluk dereceleri ve oyun-içi tutoriallarla yeni oyuncuları zombie evrenine karşılarken, tecrübeli oyunculara da meydan okuma seçeneği sunuyor. Ek olarak, Zombie Rush, yeni gelenler için oyunun yepyeni bir tempo yaratırken oyun deneyimini modernleştiren, Grizzled, gazilere cazip yeni zorluklar getiren yepyeni bir mod olacak.

Günümüzün dünya prömiyerinde multiplayer özelliğini ve Zombies’i piyasaya sürmenin yanı sıra, ekip Blackout’u tanıttı – yeni çoklu savaş stili tecrübe ile Black Ops’un imzası niteliğindeki hızlı, akıcı, silahlı savaş. İkonik Black Ops’un karşısında şiddetli, yeni hayatta kalma rekabeti seviyeleriyle, oyunun ayarları devasa ölçekte yeniden düşünüldü.

Blackout, oyuncuların; rekabete girme, strateji oluşturma, rekabet etme ve kazanma şansına sahip olmaları gereken Call of Duty tarihinin diğer oyun ve modlarından daha farklı bir deneyime sahip. Call of Duty’de inşa edilen en büyük harita olan Nuketown’dan 1.500 kat daha büyüğüne sahip olan Blackout, oyuncuları, orijinal Call of Duty Zombies Origins oyunu da dahil olmak üzere Black Ops serisinin tarihini kapsayan klasik karakterlerin oynadıkları bir çarpışma rotasına fırlatıyor. Yalnız ya da takım halinde savaşan oyuncular, Call of Duty’de hiç bir şeye benzemeyen bir oyun alanı boyunca yer, hava ve deniz araçlarıyla tamamlanan çeşitli savaşlarla meşgul olacaklar. Oyuncular, fan-favori Black Ops harita konumları ile karşılaşacak ve Black Ops’un devasa cephane ve ekipmanlarına ziyarette bulunacaklar. Böylece kazananın her şeyi aldığı yeni bir Call of Duty deneyimi yaşayacaklar.

PC için Treyarch, Blizzard ile birlikte çalışarak Battle.net için Black Ops 4’ü optimize ederken, oyunu Beenox ile birlikte geliştiriyor. Black Ops 4, serideki bir PC başlığı için toplanan en büyük geliştirme ekibini sunuyor. PC’deki Black Ops 4, kapalı çerçeveye, 4K çözünürlüğe ve HDR’ye sahip olacak, ultra geniş monitörler için destek sağlayacak ve oyuncular, kendi donanımları için performans ve görsel kaliteyi kapsamlı bir şekilde özelleştirebilme kabiliyetine sahip olacak. Ek olarak, sol elini kullanan oyuncular için seçenekler de dahil olmak üzere önceden ayarlanmış kontrol seçeneklerinden birini seçebilir veya klavye ve fare kontrollerini tercihlerine göre tamamen özelleştirebilirler. Buna ek olarak, Treyarch ve Beenox, 12 Ekim’de Battle.net’te yayınlanmak üzere hazırlanan, Battle.net’in sosyal sistemleri, güvenliği ve sunucu istikrarını Black Ops 4’e dahil etmek için Blizzard’daki ekiple yakın bir şekilde çalıştı.

Call of Duty: Black Ops 4’ün 12 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC’de yayınlanması planlanıyor.

Call of Duty: Black Ops 4, Activision Blizzard’ın (NASDAQ: ATVI)% 100 iştiraki olan Activision tarafından yayınlandı ve Treyarch tarafından Raven Software ve Beenox ile PC gelişiminde ek geliştirme desteği ile geliştirildi.
For Honor 6. Sezon: Hero’s March Detayları Ortaya Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Logitech, Circle 2 İçin Magnetic Mounts Aksesuarını Duyurdu

Previous article

PUBG Mobile, Günlük 10 Milyon Aktif Kullanıcı Sayısını Geçti

Next article

You may also like

More in Haberler