Haberler

For Honor 6. Sezon: Hero’s March Detayları Ortaya Çıktı

0

For Honor 6. Sezonu PlayStation 4, Xbox One ve PC’de 17 Mayıs’tan itibaren UK saatiyle akşam 5’ten itibaren bizlerle buluşuyor.

Sezon 5’in trendini takip eden bu yeni sezon, iki kahramana, Orochi ve Peacekeeper Muhafızı’na getirilen büyük oyun güncellemeleriyle genel oyuncu deneyimini geliştirmeye odaklanmaya devam ediyor. 6. Sezon ayrıca yeni bir harita, yeni özelleştirme seçenekleri ve yeni görsel koleksiyon özelliği ile yeni içerikler sunuyor.

Sezon Altı’in başlangıcına denk gelen For Honor, 17 Mayıs’tan 31 Mayıs’a kadar “Rite of Champions” adlı sezonluk bir etkinlik düzenleyecektir. Bu etkinlikte, oyuncular Heroes of yesterday yiğitliğini onurlandıracak ve today’s Heroes arasında yer alacak yeni bir sınırlı zaman olan 4vs4 Oyun Modu,the Carousel of Death’te yer alacaklar. Bu yeni sezonluk etkinlik, oyunculara süs eşyaları, savaş kıyafetleri, efektler ve silah takımları da dahil olmak üzere özel etkinlik öğelerini edinebilme fırsatı verecek.

Crew 2 Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Crew 2 Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu

Previous article

League of Legends Clash Turnuvaları Başlıyor

Next article

You may also like

More in Haberler