Haberler

Echo of Soul 2.0 Güncellemesiyle Sahnede

0

Seslendirmesinden metinlerine, GM’inden desteğine kadar Türkçe MMORPG oyunu Echo of Soul, merakla beklenen güncellemesini nihayet duyurdu. 2017 Haziran ayında oyuncularıyla buluşan EOS, kısa bir süre sonra Türkiye’deki etkin MMORPG kitlesine ev sahipliği yapmaya başladı. Açıldığı günden beri TAM Game’in de oyuna ekleme gayretinde olduğu Phoenix 2.0 güncellemesi 20 Aralık 2017 tarihinde yapılacak bakımla beraber EOS severler ve Türkiye’deki bütün MMORPG tutkunlarıyla buluşacak.

Yeni raidler, yeni zindanlar, 80’e yükseltilen seviye sınırı ve tabii ki merakla beklenen yeni sınıf Şövalye güncellemenin göze çarpan en büyük unsurları. Oyuncularının isteklerini de değerlendiren TAM Game, gelen talepler doğrultusunda oyuna katkısı olacak birçok yeniliği Phoenix 2.0’la birlikte oyuna ekleyecek. Karakterler arası denge unsurları, seviye atlama kolaylığı, daha geniş ekipman seçeneği, yepyeni etkinlikler ve fonksiyonel eşyalar listenin başını çekiyor.

Ayrıca birbirinden güzel etkinliklerle güncellemenin gelişini kutlayacak EOS hem yeni hem de mevcut oyuncularına sürprizler hazırlamış. Sadece oyun içinde değil sosyal medya ve farklı online platformlarda da yapılacak bu etkinliklerin detaylarını ilerleyen günlerde paylaşacak TAM Game Ekibi kendini hatırlatmaya ve sürprizler yapmaya devam edecek.

Honor 7X Global Lansmanı ile Modern Combat Versus Tanıtımı Yapıldı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Honor 7X Global Lansmanı ile Modern Combat Versus Tanıtımı Yapıldı

Previous article

Mobil WiFi Cihazı, TP-Link M7650 Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler