Haberler

Epic Games ve McFarlane Fortnite Oyuncakları İçin Bir Arada

0

Epic Games, Fortnite’ın büyük popülaritesi oyuncuları olduğu kadar büyük markaları da oyuna çekiyor. Geçtiğimiz hafta oyunla ilgili çeşitli eşyaların üretilmesi konusunda Funko ile anlaştığını duyuran Epic Games, oyunun figürlerinin üretim ve satışı için ünlü oyuncak markası McFarlane Toys ile çalışacağını açıkladı.

2018’in Sonbahar aylarında piyasada olması planlanan yeni oyunun ürünleri McFarlane’in oldukça popüler olan 7 inçlik figürlerinden ve üst seviye aksesuarlarından oluşacak.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve iOS platformlarında ücretsiz olarak oynanabilen ve kısa süre içinde Android’e de gelmesi beklenen oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta Yayında!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta Yayında!

Previous article

Asphalt 9 Legends ile İtalya Seyahati Kazanma Şansı

Next article

You may also like

More in Haberler