Haberler

Fallout 76 Beta Bilgisayarlardan Silinemiyor

0

Fallout 76, Bethesda’nın muhtemelen en fazla tartışma yaratan oyunlarından biri. Hikaye kısmından tamamen uzaklaşan yapısı, online veya co-op oynanışa odaklanmış durumda. Ancak asıl konumuz Fallout 76 betasının silinememe konusu.

Reddit kullancısı pip12345, oldukça ilginç bir sorunla karşı karşıya kalmış. Paylaşılan videoda oyunun beta sürümünü silmeye çalışırken “You do not have access to this game” şeklinde bir hata ortaya çıkıyor.

Bethesda’nın kendi launcher’ına bağlanarak çıkan bu hata, tek bir kullanıcının karşısına çıkmamış. Şimdiden birçok tweet, sosyal medyada akmaya başladı bile.

Betayı silmeye çalışırken “signed in with the Bethesda.net account associated with the purchase of this game.” şeklinde çıkan hata, oyunu satın almaya yönlendiriyor. Yani oyunu satın almadan “şimdilik” beta sürümünü bilgisayarınızdan silemiyorsunuz.

Bu olayın bir çeşit hata mı yoksa Bethesda’nın satış stratejisi mi bilinmez ancak hatayla karşılaşan birçok oyuncu ateş püskürtüyor. Peki siz bu sorunla karşılaştınız mı? Yoksa şanslı oyunculardan mısınız?

Fallout 76 Bekleyenleriyle Buluştu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Chimparty İnceleme

Previous article

Fallout 76 İlk Gün Yaması Tam 54GB

Next article

You may also like

More in Haberler