Haberler

Lineage 2: Revolution, App Store ve Google Play’de Yayında

0

Netmarble, Lineage 2: Revolution’ı 54 ülkede yayınladı. Lineage 2: Revolution, ücretsiz, mobil MMORPG türünde bir oyun ve kökleri çevrimiçi PC oyunu “Lineage 2”ye dayanıyor. Lineage 2: Revolution, PC platformu kökenini koruyarak, tüm bu özellikleri mobil platformda sunuyor. Açık alanlar, akınlar, 200 oyunculu kale kuşatmaları, karakter tasarım özellikleri ve sınıflar oyuncuları bekliyor. Eksiksiz özellikli bu MMORPG oyunu, açık dünya, gerçek zamanlı 3’e 3, 5’e 5, 20’ye 20 ve 50’ye 50 PvP savaşları sunuyor. Unreal 4 ile de bu tecrübe en üst seviyeye taşınıyor.

Lineage 2: Revolution, geçen ay TwitchCon’da Kuzey Amerika’lı oyuncular tarafından büyük ilgi gördü. Netmarble, ünlü sunucu Conan O’Brien ile birlikte oyunu tanıttı ve yayın tarihini açıkladı. Ayrıca 50’ye 50 Kale Kuşatması oyun modu da oyunculara gösterildi. Tüm dünyadan büyük ilgi gören bu tanıtım, Twitch’de 1 milyon 200 binden fazla izleme aldı.

-Basın bülteni

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Kısa Süreliğine Ücretsiz

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer BlackWidow Ultimate Yenilendi

Previous article

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Kısa Süreliğine Ücretsiz

Next article

You may also like

More in Haberler