Haberler

Marvel Ultimate Alliance 3, Switch’e Geliyor

0

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, çok yakında Nintendo Switch kullanıcılarıyla buluşacak.

19 Haziran tarihinde çıkış yapacak olan oyunumuz Marvel ekibinden birçok tanıdık isme ev sahipliği yapacak. Oyunda, Marvel karakteriyle dünyanın sonunu getirmeye çalışan kötülere karşı savaşacağız. Kimi seçeceğimize karar verdikten sonra yerel veya çevrimiçi olmak üzere TV üzerinden de üç diğer oyuncuya katılacağımız zaman oldukça büyük bir süper kahraman kadrosu seçebileceğiz. Ayrıca istediğimiz zaman karakteri bırakabileceğiz.

Şu an halihazırda 27 karakter kesinleşmiş durumda. Karakterlerimiz seviye atlayabilecek ve güçlü “Alliance Extreme” saldırılarla birlikte yeni yetenekler de öğrenebileceğiz.

Marvel severler, ekip oluşturmada zorluk yaşayabilir gibi duruyor, çünkü seçilecek çok fazla isim var. Hulk olup ortalığı dağıtmak mı yoksa Spider-Man olarak daha atletik mi olmayı tercih edeceksiniz? Belki de Deadpool ve Doctor Strange’i aynı takıma koyabilirsiniz. Hazır Avengers: Endgame yaklaşırken belki de Thanos ile takılmak istersiniz.

The Game Awards 2018 (GDC)’de oyunun Switch özelinde olacağı ve eShop üzerinden 59.99 dolar’a satılacağı açıklanmıştı.

Kingdom Hearts III Critical Mode Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Kingdom Hearts III Critical Mode Geliyor

Previous article

RollerCoaster Tycoon Adventures İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler