Haberler

Kingdom Hearts III Critical Mode Geliyor

0

Square Enix’in çok uzun süre beklettiği rpg oyunu Kingdom Gearts 3, “critical mod”una sonunda kavuşuyor.

GDC sırasında oyunun yardımcı yönetmeni Tai Yasue, Critical Mode güncellemesinin “çok yakında” olduğunu belirtmişti. Görünen o ki bu yakın zaman tahmin ettiğimizden daha hızlı geliyor. Zira KH3’ün resmi twitter sayfasından duyuru yapıldı bile.

Serinin yaratıcısı Tetsuya Nomura bugün Twitter’da, tüm Hearts III sahipleri için ücretsiz olan güncellemenin yarın 23 Nisan’da geleceğini duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda oyunun yayın planı ayrıca anlatının komplo deliklerinden birkaçını doldurmaya çalışacak olan hikaye genişletmesini de içeceği açıklanmıştı. Nomura, stüdyonun yeni Kingdom Hearts 3 içeriğinin oluşturulmasına nasıl yaklaştığını belirtmişti: “Şimdiye kadar ayrı bir Final Mix paketleri yayınları hazırladık ancak bu sefer ek içeriğini DLC olarak sürmeyi düşünüyoruz.”

Nomura ayrıca, ekibin DLC’yi “bu yıl” içinde bitirmesini istediğini belirtti çünkü ekibin, her ne olursa olsun bir sonraki projeleri üzerinde çalışmaya başlamasını istiyor. Dengeki Online ayrıca Nomura’dan Verum Rex’in Toy Box World’deki Yozora’sına olan ilgisini ifade eden Kingdom Hearts III epilogue’unu ve oyunun gizli filmi hakkında mümkün olduğunca yorum yapmasını istemişti. Nomura, “Daha önce olduğu gibi daha fazla hikaye varsa o zaman bu o masalın önsözüdür. Bu noktada bilinenlerle gizli film hakkında çeşitli teoriler var gibi gözüküyor ama bu basit bir şey değil” ifadelerini kullanmıştı.

Disney ve Pixar evrenlerini bir araya getiren oyunun, DLC kısmında hikayeye devam edileceği söyleniyor. Serinin parlayan yıldızı Sora, Donald ve Goofy ile zorlu bir maceraya atılacak. Tabii bu sırada Riku ve Kairi’nin de kaderlerini öğreneceğiz. Critical mode ise bizleri tekrar Olympus ve Twilight Town‘ın yanında Toy Box (Toy Story), Kingdom of Corona (Tangled), Monstropolis (Monsters, Inc.), Arendelle (Frozen), 100 Acre Wood (Winnie the Pooh), The Caribbean (Pirates of the Caribbean) ve San Fransokyo (Big Hero 6)‘ya götürecek.

Kingdom Hearts 3 İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Mortal Kombat 11 DLC Karakterleri Sızdı

Previous article

Marvel Ultimate Alliance 3, Switch’e Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler