Haberler

Mass Luminosity, Global Esports Amateur Projesini Duyurdu

0

GTribe, Logitech G’nin desteklediği ve bir süredir üzerinde çalışılan, hemen hemen her espor oyuncusuna hitap eden projelerini duyurdu.

PC oyuncuları ve teknoloji tutkunları için öne çıkan sosyal medya ağı Gaming Tribe’ın (GTribe) ana şirketi Mass Luminosity yeni projesinde, göze çarpan öncüler ile çalışma kararı almış. Cyberathlete Professional League olarak bilinen ve 20 yıllık köklü bir geçmişse sahip olan marka, bu projenin ana temasını oluşturuyor.

İlk ekip şu şekilde oluşturulmuş durumda;

  • Mike Wardwell – İlk tam zamanlı espor yarkurul üyesi (1997)
  • Tim Schuh – İlk espor ağ koordinatörü (1997)
  • Monte Fontenot – İlk espor organizasyon koordinatörü (1998)
  • Dan Hammans – İlk çoklu etkinlik espor şampiyonu (1998)
  • Andrew Waterman – Espor amatör liginin tasarımcısı (2000)
  • Frank Nuccio – İlk amatör espor liginin yarkurul üyesi (2001)
  • George Kaspiris – İlk espor basın müdürü (2001)

Global Esports Amateur projesi hakkında Mass Luminosity’nin CEO’su Angel Munoz, profesyonel olmasa bile tüm oyunculara hitap eden bir espor girişimiyle alakalı çalışmaya başladıkları için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi. Bunun yanında Munoz, GTribe motorunun bu yeni tecrübeye güç vermesinden oldukça memnun olduklarını, hem web hem de mobil cihazlar üzerinden gerçekleşecek ve çok yakın zamanda bu heyecan verici yeni deneyimin daha ayrıntılı detaylarını duyurmak için sabırsız olduğunu belirtmekten geri kalmıyor. Şimdilik takipteyiz.

GTRIBE’dan Oyunculara Özel 11.000 Dolarlık Giveaway

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Ön Gösterim Etkinliğine Davetlisiniz!

Previous article

Death Note Ana Fragmanı Yayınlandı – Başlayalım mı?

Next article

You may also like

More in Haberler