Haberler

PlayStation’dan Hep Birlikte Oynayabileceğiniz PlayLink Oyunları

0

Tutkunlarına yeni deneyimler ve farklı oyun oynama yöntemleri sunmak için hizmetlerini geliştiren PlayStation, yeni PlayLink oyunlarıyla her kesimden oyunseveri sevdikleriyle keyifli anlar yaşamaya davet ediyor. Üstelik bu üç oyun da, Türkçe dil desteği ile herkesin keyif alabileceği bir deneyim yaşatıyor.

Yenilikçi, heyecan verici ve sürprizlere açık bir oyun deneyimi sunan PlayLink oyunları için birden çok DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazına ihtiyaç duyulmuyor. Video oyunu oynamaya çok alışık olmayan arkadaşlar ve aile üyelerini de eğlenceye dahil eden PlayLink oyunları için, oyunu PS4’e taktıktan sonra akıllı telefon veya tabletler ile TV’nin başına toplanmak yeterli oluyor.

Dostlar birbirini “That’s You” ile daha iyi tanıyor

Aile üyeleri ve arkadaşlar arasında oynanabilecek That’s You oyununda, “Hangi aile üyeniz vahşi hayatta en uzun süre hayatta kalır”, “Hanginiz en kötü yemekleri yapar” gibi 1000’i aşkın eğlenceli soru yer alıyor. Oyuncular, dostlarının kendi haklarındaki düşüncelerini keşfetme fırsatı bulurken, birbirini daha yakından tanıyor. TV, PS4 ve tablet ve akıllı telefon aracılığıyla oynanabilen oyun, cesaret isteyen çizim yarışmaları, fotoğraf yarışmaları için selfie çekimleri gibi aktivitelerle daha da eğlenceli hale geliyor. That’s You, iki ila altı oyuncu katılımını destekliyor.

Hidden Agenda’da” cinayetin çözümü ve çözümsüzlüğü oyuncuların elinde

PS4’e özel suç oyunu Hidden Agenda’da oyuncular mobil cihazlarını kullanarak hikayeyi önemli ölçüde etkileyecek zor kararlar alıyor. Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games’in geliştirdiği oyun, bir ila altı oyuncu ile oynanabiliyor. Her bir oyuncu, üzerinde çalışacağı bir hedefe sahip olurken, ortak hedef doğrultusunda hareket etme ya da birbirine karşı çalışma seçeneklerine sahip. Karanlık ve günahkar köşelerde kendilerini neyin beklediğini bilemeyen oyuncular her seçimleriyle hikayenin gidişatını etkilerken, planlarını gerçekleştirmek için ne kadar ileriye gideceklerine karar veriyor.

En eğlenceli genel kültür yarışması “Knowledge is Power

PlayLink oyunlarından PS4’e özel yeni bir oyun da Knowledge is Power. Rekabetin heyecan kattığı bu genel kültür yarışmasına katılmak için DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazına gerek duyulmuyor. Yalnızca akıllı telefonunuzu kaparak, Sosisli Adam, Büyücü, Kovboy Kız gibi ilginç sekiz karakterden birini seçmek ve bir selfie çekmek yeterli. Oyuncular en fazla altı kişilik bir grup halinde tema sorularının cevaplanacağı Bilgi Piramidi’nde soruları hızla cevaplayarak zirveye ulaşmayı hedefliyor. Diğer yarışmacıları yavaşlatmak için onları bir Güç Oyunu’na atmak, buza hapsetmek veya yanıt verene kadar zorlamak gibi seçenekler de rekabetin dozunu artırıyor. Knowledge is Power, iki ila altı oyuncu katılımı ile oynanabiliyor.

PlayLink Deneyimi – Hidden Agenda / SingStar Celebration
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Assassin’s Creed Rogue Remastered Çıkış Tarihi Kesinleşti

Previous article

Kaspersky Lab, Skygofree Zararlı Yazılımını Keşfetti

Next article

You may also like

More in Haberler