Haberler

The Crew 2 ve State of Decay 2 için Game Ready Sürücüsü Hazır

0

NVIDIA, The Crew 2 için yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda State of Decay 2 için en iyi oyun deneyimini sunuyor.

Game Ready ile The Crew 2

İlk izlenimin çok önemli olduğunu bilen NVIDIA, geliştirilme sürecinde olan oyunlara bile en iyi desteği sağlamak için çalışıyor. NVIDIA, henüz kapalı beta sürecinde olan The Crew 2’ye bu kapsamda yeni Game Ready sürücüsüyle destek veriyor. Oyunlar için geliştirme sürecindeki tüm önemli gelişmeleri destekleyen Game Ready sürücüleri, her zaman en iyi oyun deneyimini sunmayı hedefliyor. Game Ready sürücüleri, yeni içerik, özellik ve DLC’ler ile geliştirilmeye devam eden oyunlara uyum sağlamaya devam ediyor.

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA mühendisleri, performansı en iyi düzeye getirmek ve mükemmel bir oyun tecrübesi sunmak için mümkün olan son ana kadar çalışmaya devam ediyor. Bütün Game Ready sürücülerinin Microsoft tarafından sağlanan WHQL sertifikasına sahip olması ise kalitenin bir diğer belirtisi olarak göze çarpıyor.

GeForce.com’da Game Ready sürücüsü için buraya, Game Ready sürücüsü için buraya tıklayın.

Razer, Dragon Ball FighterZ’a Özel Arcade Kollarını Sunuyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu Başladı!

Previous article

Detroit: Become Human TÜRKÇE #1 – Sahte Duygular

Next article

You may also like

More in Haberler