Haberler

Voidu’nun Kampanyası Büyük İlgi Gördü!

0

Dijital mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde oyunseverlere açan Voidu’nun daha ilk günden sunduğu indirimlerle göz doldurmuştu. Bununla yetinmeyen Voidu, açılmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra asıl bombayı patlattı ve 21-25 Ağustos tarihleri arasında oyunculara Borderlands 2’yi 1 TL’ye, Bioshock Infinite’i ise 5 TL’ye alabileceklerinin müjdesini verdi.

4 Günde 10.000 Kopya

Oyun camiasında hızla yayılan bu haberin ardından oyuncular adeta Voidu’nun dijital mağazasına akın ettiler ve kampanya bitiminde 10.000’e yakın Borderlands 2, oyunculara ulaştırıldı. Voidu yetkilileri, tüm oyunculara gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyor, henüz Beta sürecinde olan bir dijital oyun platformuna verilen desteğin kendileri için çok değerli olduğunun altını çiziyorlar.

4 Eylül ve Kurban Bayramı’nda Sürprizlere Hazır Olun

Elbette platformun sunduğu fırsatlar bununla kalmayacak. Bir yandan dünya ile aynı anda oyunseverlerle buluşturulan oyunlar, cazip indirimler devam ederken Voidu’dan, 4 Eylül ve Kurban Bayramı’nda da oyuncuları çeşitli sürprizler beklediğinin müjdesi geldi.

Sürprizlerle ilgili detayları öğrenmek için Voidu’yu takipte kalın.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Yandex’e Göre En Çok Aranan Süper Kahramanlar

Previous article

Yeni Nabu PAX Prime’da Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler