Haberler

World of Warcraft Artık Oyun Satın Alma Gerektirmiyor

0

Blizzard, sevilen MMORPG World of Warcraft’ın (WoW) Battle Chest sistemini sona erdiriyor. Bundle, Legion dahil her şeye sahipti. Bu da WoW oyuncularının satın alması gereken tek içeriğinin Battle for Azeroth olduğu anlamına geliyor.

WoW oynamak isteyen oyuncular artık 14.99 dolar ödeyerek (aylık ücret) oyunun hem kendisine hem de tüm eklenti paketlerine ulaşmış olacaklar. Yani oyunun ek paketlerine ulaşmak için Battle Chest’i satın almak zorunda kalmayacaklar. WoW’un tamamına ulaşmak isteyen oyuncular Legion paketi dahil oyunu 14.99 dolar fiyat etiketinden abonelik ücret ile alabiliyor olacaklar. Bu yeni uygulama, 14 Ağustos 2018 tarihinde yayınlanacak olan paket Battle for Azeroth’un pre-patch’i ile birlikte hayata geçti.

Bu durumun kalıcı olması bekleniyor ve ek olarak Battle for Azeroth, duyurulan bu yeni sistemden etkilenmeyecek. Paketin fiyatı 49.99 dolar olarak sabitliğini koruyor.

Overwatch’un En Yeni Kahramanı Wrecking Ball Çok Yakında Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Fortnite: Dünyayı Kurtar Modu Ay Sonuna Kadar İndirimli

Previous article

Fortnite’a Özel Figürler ve Oyuncaklar Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler