HaberlerTeknoloji

Xbox One X Tanıtıldı, Fiyatı Açıklandı! – Biz de Kurcalamadan Duramadık!

0

Hakkı Alkan (SDN) ile açılışı yaptığımız 4K özelliğiyle öne çıkan Xbox One X’i çok kurcaladık! Ayrıca Xbox Türkiye Kategori Müdürü Mehmet Tür ile eğlenceli bir röportaj yaptık.

Xbox One X, Dünya’nın en güçlü konsolu olarak lanse ediliyor. Peki, konsol gerçekten güçlü mü? Konsolun gücü 8 çekirdekli özel AMD CPU’dan geliyor. Tabii bunun yanında 2.3 GHz hızı, 12 GB GDRR5 özellikteki grafik kartı, 6 teraflopluk GPU, 326 GB/saniye bellek bant genişliği, özel silikon ile Scorpio Motoru’yla öne çıkıyor. Konsolun bellek ve depolama kısmındaki özellikleri: 8 GB flash bellek, 1 TB HDD dahili depolama. Video özellikleri ise 4K UHD Blu-rat optik disk sürücüsü, HDMI 2.0b (çıkış), 60 Hz’de 2160p, AMD FreeSync ve HDR10 destek. Ses konusunda ise konsol DTS 5.1, DOLBY Digital 5.1, Atmos ile TrueHD, PCM 2.0, 5.1, 7.1 teknolojiyle öne çıkıyor. Konsolun fiyatı 2.699 TL olarak açıklandı. Daha fazla detayı ve kapanışta Konsol Üssü’nün bilinen ismi Murat Sönmez ağabeyimizle yaptığımız kısa sohbeti, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ubisoft’un Londra Ofisine Gittik!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Naruto Online Resmi Olarak Türkiye’ye Geliyor

Previous article

4K Ve HDR Destekli Xbox One X Özellikleri ve Son Detaylar

Next article

You may also like

More in Haberler