Haberler

​Pinkberry’den Yaz Ferahlığı Yepyeni Smoothie ve Parfe

0

Sevilen dondurulmuş yoğurt markası Pinkberry, yazın en sıcak günlerinde ferahlatıcı lezzetlerle serinlemek isteyenlere Pinkberry’nin en hafif hali Smoothie ve Parfe’yi sunuyor.

Tatlının en doğal halini doyasıya yaşatan ve hararete son veren Pinkberry, günün her saatinde tercih edilirken,protein deposu Smoothie, ferahlatıcılığı ile sıcak yaz günlerinde doğal bir tat sunuyor. Serin ve hafif lezzetiyle damaklara hitap eden Parfe ise rengarenk görünümüyle iştah kabartıyor.

Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan ve tüm dünyada tutkuyla yenen Pinkberry ferahlatıcı tadıyla yaz aylarına lezzetli bir seçenek sunuyor. Fıstıklı krokan, bisküvi, çikolata parçacıklarının yanı sıra taze muz parçaları, ananas, çilek ve kivi çeşitleriyle de kendinize özgü tatlar yaratabilirsiniz.

Starbucks’tan Cold Craft Lezzetleri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin 4. Haftasında Zirve Mücadelesi Kızıştı

Previous article

Lenovo, Yeni Yoga 910 Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler