Haberler

505 Games ve Remedy, Control İçin Yeni İçeriklerini Duyurdu

0

Global video oyunu yayıncısı 505 Games ve ortağı, dünyaca ünlü geliştirici Remedy Entertainment, ödüllü Control için yakında yayınlanacak bir dizi içerik duyurdu. 

Ünlü doğaüstü aksiyon-macera oyununun yaklaşmakta olan içeriği şunları içeriyor:

  • Photo Mode: Remedy çok sayıda Fotoğraf Modu üzerinde çalışıyor, bu sonbaharda tüm oyunculara ücretsiz geliyor ve oyuncuların Oldest House’da Jesse’nin harika fotoğraflarını çekmelerini sağlayacak.
  • New Game Mode: Aralık ayında, Expeditions oyun modu piyasaya sürülecek ve Jesse’nin Security Chief Arish’in gizemli Formasyon ve tuhaf çevresini keşfetmesine yardımcı olması gereken zorlu yeni oyun sonu içeriği sunacak. Burada, Oldest House’un size göstereceği en büyük zorluklardan bazılarıyla yüzleşeceksiniz. Expeditions tüm oyuncular için ücretsiz olacak.
  • Expansions: 2020’de, iki tam, ücretli Genişleme çıkarılacak, The Foundation ve AWE. Her ikisi de yeni hikaye misyonları, takımlar, düşmanlar ve oyun mekaniği sunacak ve Oldest House içindeki yeni lokasyonlarda yer alacak.
    • The Foundation Oldest House’un tarihine dalacak. Her zaman gizemli olan Kurulun talebi üzerine, Jesse, The Foundation ve Oldest House’un kendisine emir verirken Büronun altında yatanları keşfetmeli.
    • İkinci genişleme, AWE, Jesse’yi Büronun Altered World Events’i yakından incelediği Oldest House içindeki Investigator Sector’e götürecek

Her Genişleme, piyasaya sürüldüğünde ayrı olarak da satın alınabilecek ve PlayStation 4 Genişleme 1 “The Foundation” sürümünün ardından, Season Pass ve bireysel Genişlemeler, Xbox One ve PC’de satın alınabilecek. AWE genişlemesi tüm platformlarda aynı tarihte yayınlanacaktır.

Control İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    eFootball PES 2020 Çıktı

    Previous article

    Razer, Yeni iPhone’lara Özel Soğutmalı Kılıfını Duyurdu

    Next article

    You may also like

    More in Haberler