Haberler

A Plague Tale: Innocence İçin Uzun Oynanış Videosu Yayınlandı

0

A Plague Tale: Innocence, 14. yüzyılın Fransa’sında geçen geliştirici Asobo Studio ve yayıncı Focus Home Interactive’den gelen aksiyon macera oyunu. Hikayemiz ise hastalıkla kıvranan ülkede hayatta kalmaya çalışan iki kardeş olan Amicia ve Hugo’nun macerasını konu alıyor.

Asobo Studio yaklaşmakta olan oyun için 8 dakikalık video yayınladı. Videoda genç Amicia’nın gizlice bir köyden geçip üniversiteye ulaşmasını izliyoruz. Yolculuğu sırasında bir muhafızın dikkatini çekmek için asılı cesede kaya atması gibi aksiyonları görüyoruz.

Ek olarak videoda bazı ışık efektleri ve farelerin ışıktan nasıl korktukları gösterilirken, Amicia onları savuşturmak için bir meşale kullanıyor. Sıçanlar ölümcül bir tehdit oluşturuyor ve bu demo sayesinde, sinsice onlardan kaçındığını ya da kendisi yerine gardiyanlar ile beslenmelerini sağladığını görüyoruz.

A Plague Tale: Innocence, 14 Mayıs tarihinde PlayStation 4, Xnox One ve PC platformlarına çıkış yapacak.

Mario Tennis Aces: Special Demo’yu Ücretsiz Temin Edebilirsiniz
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Minik Boyutuyla Rahat Taşınan Yeni WiFi USB Adaptör

Previous article

Heroes of the Storm’un Yeni Kahramanı Anduin Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler