Haberler

ADATA 18. Yılını İndirimler ve Çekilişlerle Kutluyor

0

DRAM modülü ve NAND Flash depolama birimleri üreticisi ADATA Technology, kuruluşunun 18. yıl dönümünü indirimlerin ve çekilişlerin de içinde olduğu sürprizlerle kutluyor. Firmanın “ADATA Günü” adını verdiği çevrimiçi etkinlikler 4 Mayıs’ta başlayıp 3 Haziran’a kadar devam edecek.

ADATA Günü Özel Çekilişleri

ADATA’nın 18. kuruluş yıldönümü için düzenlenen etkinlikler 4 Mayıs günü başlayacak ve 3 Haziran’da sona erecek. itfcampaign.adata.com/ adresini ziyaret eden kullanıcılar, 2019 yılı içerisinde istedikleri bir kişiye iletilmek üzere geleceğe dair bir mesaj gönderebilecekler. Mesajlarını gönderen kullanıcılar aynı zamanda çekilişe katılma hakkı da kazanacaklar. Kullanıcılar çekiliş sonucunda aralarında GoPro HERO aksiyon kamera, iPad Pro 64GB, Nintendo Switch oyun konsolu, Erato Wireless Bluetooth kulaklık ile Apple uyumlu AI920 Flash bellek ve HD330 harici disk gibi ADATA ürünlerini de kazanma şansı yakalayacak. Geleceğe gönderilen her bir mesaj yeni bir katılım hakkı ve daha yüksek şans demek.

18. Yıla Özel İndirimler

ADATA, kullanıcılara bu hediyeler yanında harika indirimler de sunuyor. ADATA ve XPG markalı pek çok ürün 4 Mayıs’tan 3 Haziran’a kadar olan dönem içerisinde indirimli fiyatlarla kullanıcıların olacak. Şirket, kullanıcılara çekiliş yanında harika indirimler de sunuyor. ADATA ve XPG markalı pek çok ürün 4 Mayıs’tan 3 Haziran’a kadar olan dönem içerisinde indirimli fiyatlarla kullanıcıların olacak. Ülkemizdeki kullanıcılar da markanın klayve, fare ve kulaklık gibi oyuncu ekipmanları yanında SSD ve yüksek performanslı belleklerini avantajlı fiyatlarla satın alabilecekler. Yılda bir kez gerçekleşen indirimleri bu adresten görüntüleyebilirsiniz.

ADATA’dan Yeni XPG SPECTRIX D60G DDR4 RAM
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

OPPO Reno Serisi Tanıtıldı

Previous article

Valve, Left 4 Dead 3 Hakkında Açıklama Yaptı

Next article

You may also like

More in Haberler