Haberler

Valve, Left 4 Dead 3 Hakkında Açıklama Yaptı

0

Geçtiğimiz günlerde Left 4 Dead 3 için yayınlandığı düşünülen yeni bir teaser tüm oyun dünyasını mutluluğa boğmuştu. Yakın zamanda Valve, yayınlanan video ile ilgili açıklama yaptı.

Aniden gizemli bir YouTube kanalının yayınladığı video, yeni Left 4 Dead oyununun ortaya çıkacağının söylentilerini yaymaya başladı. Kanalda yer alan tek bir videonun olması, oyuncuların Valve’ın viral reklamla Left 4 Dead için çalışmaları başlattığının göstergesiydi. Ayrıca resmi bir açıklama yapılmayınca, türlü dedikodular yayılmaya başladı. Tabii ki bu video, Valve’ın bir şeyleri yapma şekli gibi görünmüyor ancak “söylentilerin” çılgınca bitmesini engellemek genel anlamda imkansız.

Dedikodular yayılırken Valve, PC Gamer’a videonun sahte olduğunu açıkladı. Açıkçası videoda oyun logosunun olmaması da tüm konuyu ortaya çıkarır nitelikte. Video, son anda o kadar hızlı tamamlanıyor ki, dikkatli baktığımızda zombi elinin aslında üç parmağını tuttuğunu görmek mümkün. 

Bu özel video, yeni bir Left 4 Dead ile çok iyi bağdaştırılmış. Bu yüzden heyecanlanmak çok kolay. Bildiğimiz kadarıyla Left 4 Dead 3, 2017’de Valve’de birçok noktada geliştirildi ancak daha ötesine gitmeyecek gibi duruyor.

Mortal Kombat 11 (PC) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA 18. Yılını İndirimler ve Çekilişlerle Kutluyor

Previous article

Yeni Mod, Fallout 4’ü Animeleştirdi

Next article

You may also like

More in Haberler