Haberler

Agony Spin off’u SUCCUBUS İçin Yeni Fragman Yayınlandı

0
Madmind Studio, Agony’nin gerilim türündeki spin off oyunu SUCCUBUS için yeni fragman yayınladı. Oyunun adından da anlaşıldığı gibi bu kez Succubus olan Vydija isimli iblisin hikayesine odaklanıyor.
 
Yeni fragmanla birlikte oyuncuların oyunun ana karakteri ile doğrudan temas kurabilecekleri bir sosyal medya kampanyası başlatıldı. Doğrudan mağarasına giren telefon sayesinde, Vydija’nın insan dünyasıyla bağlantısı var ve Twitter‘da kendi hesabını kullanıyor, oyun dünyasından ek bilgi parçalarını ve çeşitli konulardaki düşüncelerini paylaşıyor.
 
Kendi tek oyunculu hikayesini alan iblis, Agony UNRATED adlı senaryoda arzuları uyandırıyor. Cehennem hakimlerinin ortadan kalkmasıyla, geri kalan iblisler kendi hükümdarlarını seçerler – yüce iblisin aklına hâkim olan tek kişi. Burada karşımıza yeni kral Nimrod ve onun kraliçesi Vydija çıkar. Ancak Vydija, daha fazlasını ister. Ölülerin derilerinden dikilmiş halılarda yürümekten tutun, yaşamını vahşi doğada yaşamayı seçerek, avlanmadaki ve basit zevklerini bulma lüksünden vazgeçer.

İlkel içgüdülerine ulaşmaya çalışan yeni kraliçe, ordusuyla birlikte Kral Nimrod’u izleyen güçlü Baphomet ile yolları kesişir. Kendi türleri tarafından aşağılanıp ihanete uğrayan kahraman, tek bir açık hedefle güçlerini intikam için yeniden kazanır.

 

Son olarak oyun, +18 yaş kitlesine kitap ediyor ve Unreal Engine 4 teknolojisiyle geliştiriliyor.

 

Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Karşınızda Araç Kamerası MiVue Drive 65 LM

    Previous article

    Nintendo’nun Yeni Mobil Oyunu Dr. Mario World Geliyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler