Haberler

American Truck Simulator Maceranız Başlıyor

0

En efsane Amerikan kamyonlarını sürün ve Amerika’nın dört bir yanına kargolar taşıyın. American Truck Simulator sizi Amerika’nın nefes kesici görselleri ve tanınmış yapılarına doğru bir yolculuğa çıkaracak. Türkçe oyun menüsü Türk oyuncuların beğenisine sunulacak American Track Simulator, size unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Bu ilk versiyon kamyonunuzu State Route 1 ismiyle de bilinen Pasifik Sahili Otoyolu boyunca kullanıp Amerika ile özdeşleşmiş yapıları göreceğiniz güneşli Kaliforniya eyaletinde geçiyor.

Oyun mekanikleri Euro Truck Simulator 2’nin son derece başarılı modeline dayanıyor ve yeni özelliklere desteklenerek SCS Software’in şimdiye kadarki en etkileyici oyun deneyimini sunuyor.

American Truck Simulator sizi yerel nakliye pazarına giriş yapan kiralık bir şoförün yerine koyacak ve işinizde yükselerek Amerika Birleşik Devletlerinin en büyük nakliyat firmalarından birini yaratmanıza olanak sağlayacak.

World of Trucks

Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator ve SCS Software’in gelecekteki kamyon simülasyonlarına ilgi duyan sanal kamyon şoförlerinin bir araya geldiği çevrimiçi World of Trucks topluluğuna katılarak American Truck Simulator’un ek özelliklerinden de faydalanın.

 

  • Oyun içindeki Fotoğraf Modunu kullanarak en güzel anlarınızı yakalayın ve kamyonları seven binlerce kişiyle paylaşın
  • En çok sevdiğiniz resimleri favorilere ekleyin ve istediğiniz zaman dönün
  • World of Trucks kullanarak ekran görüntülerini tartışın
  • Editörün Seçiminde neredeyse her gün güncellenen, oyunun yaratıcıları tarafından seçilen en iyi resimleri görün. Kendi ekran       görüntülerinizi listeye sokmaya çalışın!
  • Özel avatar ve plakalar yükleyip oyunda kullanın
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

HEX Invitational Finali Kaliforniya’da

Previous article

SteamVR Oyunları OSVR’a Eklendi

Next article

You may also like

More in Haberler