Haberler

Amnesia: Collection, Korkuyu Nintendo Switch’e Taşıyor

0

Korku severlerin dilinden düşmeyen isimlerden biri olan Amnesia, bu sefer Amnesia: Collection ile Nintendo Switch platformuna taşındı. Artık her yerde korkabileceksiniz.

Collection’da Amnesia: The Dark Descent, ek paketi Amnesia: Justine dışında ayrıca Amnesia: A Machine for Pigs barındırıyor.

Amnesia: The Dark Descent, başarılı korku oyunlarından biridir ve sinirleri demir gibi olan oyuncuların bazılarını bile etkilemeyi başarmıştır. Özellikle “Let’s Play” serilerini popülerleştirmeyi başaran isimlerden biri olması, oyunu farklı boyutlara taşıyor. Hikaye, sizi korkunç dehşetlerin yaşadığı çürüyen bir kaleye, yani unutmayı tercih ettiğiniz kendi hatıralarınıza derinlemesine götürüyor. Amnesia: Justine, yaşamla ölüm arasında karar vererek affedilmeyen bir fedakarlık ve egoizm hikayesini anlatıyor. Herkesi kurtarabilirsiniz, ancak dikkatli olmakta fayda var. Çünkü en ufak yanlış bir hamlede hayatınızı kaybedecek olan sizsiniz. A Machine for Pigs, sizi 1899 yılına götürüyor. Londra sokaklarında cehennem gibi bir makine uyanıyor. Bu makine, delilik ve keder yaratma, dünyayı olduğu gibi değiştirmeye hazır.

Amnesia: Collection, hem avuç içi hem de TV modunda Nintendo Switch’te oynamak için tamamen yeniden optimize edilmiş. Oyun, 12 Eylül’den itibaren 29.99 dolar olarak satışa çıktı.

Razer Huntsman Tournament Edition Duyuruldu
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    IT CHAPTER TWO’dan Tüm Zamanların En İyi Korku Filmi Açılış Rekoru

    Previous article

    The Dark Pictures Anthology: Man of Medan İnceleme

    Next article

    You may also like

    More in Haberler