Haberler

Ancestors: The Humankind Odyssey Çıkış Tarihi Açıklandı

0

Panache Digital Games ve Private Division bugün Ancestors: The Humankind Odyssey’in çıkış tarihini açıkladı.

Oyun PC için 27 Ağustos 2019’da Epic Games mağazasın’da, PlayStation 4 ve Xbox One için ise dijital olarak Aralık 2019’da çıkacak. Oyuncular Ancestors: The Humankind Odyssey’i bugünden itibaren ilk yıl için yalnızca Epic Games mağazasından ön sipariş verebilir. Oyun; İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (Kastilya), Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Rusça, Lehçe, Portekizce ve Arapça dillerini destekleyecek.

Oyunun çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte, Ancestors: The Humankind Odyssey için resmi sanat tasarımları ve oyunun eşsiz mekanikleri ile konseptini açıklayan Patrice Désilets’ın konu olduğu 3 bölüm olarak hazırlanan kamera arkası video serisinin ikinci bölümü de yayımlandı.

 

Rage 2 (PC) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Aladdin (2019) İzlemeye Değer Mi?

Previous article

Yeni Lego Oyunu LEGO Legacy: Kahramanlar Duyuruldu

Next article

You may also like

More in Haberler