Haberler

Aral Game, GIST’te Oyun Meraklılarıyla Buluşuyor

0

Aral Game, oyun meraklılarını bu yıl 4.’sü düzenlenen Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul 2019’a bekliyor.

Aral Game, 31 Ocak- 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Gaming İstanbul 2019’da oyunseverlerle buluşuyor. Aral Game, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda yer alacak.

Aral Game, standında düzenleyeceği bir dizi özel etkinlikle ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Bu etkinliklerin başında fuar süresince düzenlenecek PES 2019 ve FIFA 19 turnuvaları geliyor. Bu iki turnuvada da kazananları çok özel hediyelerin bekliyor.

Just Dance oyununun Türkiye distribütörü olan marka, iki yıl üst üste Uluslararası Just Dance yarışmasında şampiyon olan Umutcan Tütüncü’yü ağırlayacak. Tütüncü, danslarıyla Aral Game standında ziyaretçilerle olacak.

Aral Game standını ziyaret edecek oyun meraklıları, alanda yer alacak özel bölümlerde Call Of Duty: Black Ops 4, Street Fighter, Resident Evil 2, Assassin’s Creed Odyssey, Starlink Battle for Atlas, The Crew 2, Battlefield V, R6S Türkçe Versiyonu ve Overwatch oyunlarını oynama fırsatı yakalayacaklar. Firmanın Türkiye’ye getirdiği Razer ve Turtle Beach ürünleri de yine Aral Game standında sergilenecek.

En iyi ‘gamer’lar Aral Game standında

Aral Game, Türkiye’nin merakla takip ettiği gamer’ları da standında ağırlamaya hazırlanıyor. Twitch ve Youtube’da yer alan en iyi gamer yayıncıları, Aral Game standında düzenlenecek FIFA 19 ve PES 2019 turnuvaları süresince ziyaretçilerle buluşacak. Pintipanda, Eastergamers TV ve Can Sungur turnuva süresince Twitch yayınları ile stantta olacak.

Aral Game, 3 Şubat Pazar günü ise fuar kapanışını Youtuber/Oyuncu Hayrettin ve DJ/Youtuber Doğuş Çabakçor ile yapacak. Hayrettin ve Doğuş Çabakçor, hem final sunumunu gerçekleştirecek hem de temsili bir maç yapacaklar. Kapanış günü final turnuvası ve daha fazlası da Doğuş Çabakçor’un Youtube kanalında video olarak yayınlanacak.

Kıtaları buluşturan oyun fuarı

Türkiye’nin en büyük uluslararası ölçekli Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar, oyunseverlerin olduğu kadar oyun profesyonellerinin de buluşma noktası olarak biliniyor. Etkinliğe dünya çapında nam salmış oyunların geliştiricileri de konuşmacı olarak katılacak. Toplam 18 bin 470 metrekare açık ve kapalı alanda yapılacak fuar, oyun şirketlerinin stantları, ödüllü oyun ve cosplay turnuvaları, çocuk parkı, alışveriş ve retro oyun alanının yanı sıra bu alanda kariyer yapmak isteyen ve sektörde çalışan profesyonellere yönelik etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Assassin’s Creed 3, Switch Yolcusu

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Assassin’s Creed 3, Switch Yolcusu

Previous article

Fallout 76’nın Çılgın Fiyatlı Deri Ceketi Alay Konusu Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler