Haberler

Asphalt 9: Legend İçin Geri Sayım Başladı

0

Gameloft, arcade yarış serisi Asphalt’ı yeni oyunuyla bir adım ileri taşıyor. Asphalt 9: Legends; seriyi başarılı kılan arcade yarış oyunlarının kendine has eğlencesini, çoklu oyuncu sistemi ile gelen sosyal özelliklerle harmanlayarak mobil ve konsol grafikleri arasındaki sınırı yok sayan bir oynanış sağlamayı amaçlıyor.

Gameloft’un geliştirdiği grafik motoru ile karşımıza çıkacak olan oyun, 12-14 Haziran tarihleri arasında E3’te olacak.

Oyuncular, sürücü koltuğuna geçerek çarpıcı lokasyonlarda yarışırken birçok inanılmaz akrobatik hareketi gerçekleştirebilecekler. (yüksek nitro boost’u, 360° taklalar, kendi ekseni etrafında dönme vb.)  Asphalt’ın büyük beğeni toplayan oyun stili; Asphalt: 9 Legends’ın Touchdrive özelliğiyle, sürüş kontrollerine yeni bir yaklaşım kazandırarak sürüş keyfine, stratejik karar vermenin önemini arttıran bir boyut ekliyor.

İster Touchdrive, ister klasik kontroller olsun, oyuncuları pistlerdeki dinamik çevre elementlerinin etkisiyle, yoğun ve aksiyon dolu yarış deneyimi ile etkileyici bir hız serüveni bekliyor.

Strateji Oyunu Osmanlı’nın Yükselişi İçin Ön Kayıt Süreci Başladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Strateji Oyunu Osmanlı’nın Yükselişi İçin Ön Kayıt Süreci Başladı

Previous article

Razer Chroma Işıklandırma Artık Üçüncü Parti Cihazlara da Uyumlu

Next article

You may also like

More in Haberler