Haberler

Strateji Oyunu Osmanlı’nın Yükselişi İçin Ön Kayıt Süreci Başladı

0

Revenge of Sultans’ın da yapımcısı olan ONEMT, yeni strateji oyunu Osmanlı’nın Yükselişi için ön kayıt sürecini başlattı ve ön kayıt yaptıran tüm oyuncuların 100 dolar değerinde hediye paketi kazanacağını duyurdu.

Oyunun ön kayıtları 18 Mayıs’ta açıldı. http://oe.onemt.com/pre/pc/adresinden ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Oyun, arka planda Osmanlı İmparatorluğunu konu alan gerçek zamanlı strateji oyunu. 3D grafik sistemine sahip ve kendi imparatorluğunuzu kurup düşmanları bozguna uğratmanızı sağlayacak.

Oyunu öne çıkan 5 özelliği ise şöyle:

3D Gerçek Zamanlı Savaşlar: En yeni 3D grafik sistemi sayesinde, kaliteli grafikler ve canlı renkleriyle Osmanlı savaşlarını doyasıya yaşayacaksınız. Osmanlı İmparatorluğu’nda krallığınızı refaha taşıyın. Bu gerçek zamanlı SLG oyunda, krallığı yönetmek ve düşmanları alt edebilmek için taktiksel, diplomatik ve stratejik bir liderlik örneği sergileyeceksiniz.

Küresel Lonca Sistemi: Birçok ülkeden oyuncuların oynadığı sunucularda arkadaşlarınızla birlikte mücadele etmek için loncalar kurabilirsiniz, arkadaşlarınızı bu savaşa davet edin ve güçlü bir lonca haline gelin. Ortak düşmanlarınızın kim olduğuna karar verin ve müttefiklerinizle birlikte onlardan intikam almanın tadını çıkarın.

Topla, Eğit, İnşa Et ve Yükselt: Bu strateji SLG oyunda, kaynakları topla, üssünü oluştur, ordunu kur ve düşmanlarını ezip, onların kaynaklarını yağmalamak için Osmanlı Savaşçılarını eğit!

Mitolojik Canavarlara Meydan Oku: Yunan Mitolojisi’nin en acımasız canavalarıyla vahşi doğada yüzleşmeye hazır ol. Onları yen ve krallıkta bulunan ender kaynakları ele geçir!

Eşsiz PVE Deneyimi: Massive online PVE’nin tadını Kule Savunmasıyla (KS) çıkar!

Rainbow Six Siege Nasıl Oynanmaz?
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yeni Gerilim VR Oyunu Dark Inside İle Tanışın

Previous article

Asphalt 9: Legend İçin Geri Sayım Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler