Haberler

Assassin’s Creed Odyssey – Legacy of the First Blade Duyuruldu

0

Ubisoft, sevilen aksiyon ve rol yapma oyunu Assassin’s Creed Odyssey için hikaye kısmına Legacy of the First Blade başlığını duyurdu.

Legacy of the First Blade’in ilk bölümü Hunted olarak piyasaya çıkacak ve 4 Aralık tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında görülecek. Hunted ve hikayenin diğer iki bölümü Darius ile olan karşılaşmamızı konu alacak.

Hikayemiz gereği Darius’un dost mu yoksa düşman mı olup olmadığını keşfetmeye çalışırken, yeni dostlar da edineceğiz. Tabii dostlarımıza zarar vermek isteyen daha güçlü rakiplerle de karşılaşacağız. Bunlarla birlikte Assassin’s Creed evrenindeki yeni gizem perdesi aralanacak. Legacy of the First Blade ile birlikte karakterimizi yeni kostümler ve silahların yanında ilişkilerimizi zorlayacak seçimler de bekliyor.

Hunted ardından ikinci ve üçüncü bölüm olan Shadow Heritage ile Bloodline, 2019 yılının başlarında piyasaya çıkacaklar.

Assassin’s Creed Odyssey Season Pass sahipleri, Legacy of the First Blade ve The Fate of Atlantis hikayelerine ücretsiz ulaşabilecekler. Oyuncular yeni bölümlere piyasaya çıktığında hemen girebilirler ve destansı maceraları yaşayabilirler. Dilerseniz Legacy of the First Blade’i ayrı olarak satın alabilirsiniz.

Assassin’s Creed Odyssey Hayatta Kalma Rehberi
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Fallout 76 İnceleme

Previous article

The LEGO Movie 2 Video Game Çıkışı Kesinleşti

Next article

You may also like

More in Haberler