Haberler

Assassin’s Creed Valhalla, İkinci Yılında da yeni içerikler sunacak

0
Assassin’s Creed Valhalla, İkinci Yılında da yeni içerikler getirecek

Ubisoft, serinin tarihinde ilk kez Assassin’s Creed Valhalla’nın ikinci yılında da içerik sunacağını açıkladı. Assassin’s Creed Valhalla çıkışından sonraki ilk yılına çoktan girmişken, oyuncular için en son Wrath of the Druids genişletmesi yayınlandı. Yakında da ikinci genişletme olan The Siege of Paris ile dönemin tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Discovery Tour: Viking Age’e de girebilecekler.

Assassin’s Creed Valhalla’nın ikinci genişletme paketi The Siege of Paris, bu yaz sonunda çıkacak. Francia’da geçen bu yeni macera, Eivor’u Fransız kırsalında, Viking tarihinin en kötü şöhretli fetih savaşlarından birine doğru, sürükleyici görev serileriyle dolu tehlikeli bir yola sokacak. Oyuncular, yeni düşman türlerine karşı koymak için yeni silahlar, yetenekler, ekipman ve becerilere sahip olacaklar. The Siege of Paris, oyuncuların belirlenmiş bir hedefi ortadan kaldırmak için en iyi yolu seçme konusunda tam özgürlüğe sahip olacağı Black Box Infiltration görevlerinin geri dönüşünü de sağlayacak. The Siege of Paris, tüm Sezon Kartı sahipleri için erişilebilir olacak veya ana oyunun tüm sahipleri tarafından ayrıca satın alınabilecek.

Assassin’s Creed Valhalla, önümüzdeki haftalarda Ubisoft Connect’te bulunan Basim kıyafeti ile merakla beklenen tek elle kullanılan kılıç da dahil olmak üzere tüm oyuncular için ücretsiz etkinlikler ve güncellemeler eklemeye devam edecek.

Bu sonbaharda tüm Assassin’s Creed Valhalla sahipleri Discovery Tour: Viking Age’in keyfini ücretsiz olarak çıkarma şansına sahip olacak. Discovery Tour: Ancient Egypt ve Discovery Tour: Ancient Greece serisinin ardından Assassin’s Creed eğitim genişletmesinin bu yepyeni bölümü, Viking dönemine ışık tutacak ve oyuncuların o zamanın tarihi ve gelenekleri hakkında daha fazla şey keşfetmesine olanak tanıyacak. Tarihçiler ve arkeologlar ile tasarlanan bu şiddet içermeyen etkileşimli öğrenim deneyimi, oyuncuların dokuzuncu yüzyıl Norveç ve İngiltere’sinde geçen zamanın farklı karakterlerini somutlaştırmalarına ve onların büyük küçük maceralarına katılmalarını sağlayacak. Discovery Tour: Viking Age’in bağımsız sürümü, Ubisoft Connect üzerinden satışa sunulacak.

Ubisoft Forward sunumu, dramatik bir manzarada yer alan gizemli bir geçidin esrarengiz görüntüsüyle sona erdi. Eivor’un yolculuğu henüz bitmedi ancak oyuncuların bu geçidin nereye götürdüğünü keşfetmek için dikkatli olmaları gerekecek.

Ayrıca Ubisoft, Assassin’s Creed Brotherhood’dan ilham alan ve çift gizli bıçağıyla ikonik bir pozda tasvir edilen Usta Assassin Ezio heykelciğiyle yeni Animus Koleksiyonu’nu ortaya çıkarıyor. Tüm hayranlar, eylül ayında çıkacak olan bu yeni ürünü Ubisoft Store‘u ziyaret ederek ön sipariş verebilirler.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Carovea Victor: Türkiye’den Çıkan Dungeons & Dragons Kitabı

Previous article

GUILTY GEAR -STRIVE- İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler