Haberler

ASUS Republic of Gamers, Moonlight White serisi ürünlerini duyurdu

0
ASUS Republic of Gamers, Moonlight White serisi ürünlerini duyurdu

ASUS Republic of Gamers, ay ışığı beyazı renkleriyle tek renkli tasarımın minimalist hissini veren yepyeni oyuncu çevre birimleri serisini duyurdu. Nümerik tuş takımı bulunmayan ROG Strix Scope NX TKL %80 boyutlu mekanik RGB oyuncu klavyesi, her iki elle de kullanılabilen ROG Strix Impact II oyuncu mouse’u, ROG Strix Go Core oyuncu kulaklığı ve ROG Cetra II Core kulak içi oyuncu kulaklığı modelleri bu harika renklerle geliyor.

ROG ürünleri uzun süredir Aura Sync teknolojisiyle oyunculara kendi kişiliklerini cihazlarına yansıtma olanağı veriyor. Öte yandan, minimalist bir görünüm arayan oyuncuların sayısı da az değil. İşte bu nedenle, ROG renk paleti Moonlight White serisiyle genişliyor. Yeni seri karakteristik kırmızı siyah renklere bir alternatif sunuyor.

ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White

ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White, nümerik tuş takımı bulunmayan bir mekanik oyuncu klavyesi. Xccurate tasarımını taşıyan üründe ekstra geniş bir Ctrl tuşu bulunuyor. Bu tuş hareketli FPS oyunlarında daha kolay kullanım sağlıyor. En uygun his ve güvenilirlik için ROG NX anahtar seçenekleri sunan klavyenin tamamen alüminyumdan üretilmiş üst plakası sağlamlık ve stil katıyor. Kişiselleştirilebilen Aura RGB aydınlatmaya da sahip olan Strix Scope NX TKL Moonlight White kullanıcıların profesyoneller gibi oynayıp rakiplerini geride bırakmasına yardımcı oluyor.

Mouse hareketlerine daha geniş alan ayırmak için daha küçük boyutlu olan Strix Scope NX TKL Moonlight White, daha etkili nişan almak için nişangahı yavaşlatan düşük hassasiyetli ayarlar için mükemmel çözüm sunuyor. Günlük kullanım için yeterli dayanıklılık sunan alüminyum üst plaka, etkileyici deseniyle de şık bir hava katıyor.

ROG Strix Impact II Moonlight White

ROG Strix Impact II Moonlight White akıcı hareket imkanı ve üstün esneklik sunan, her iki elle de kullanıma uygun, hafif bir oyuncu mouse’u. Mafsallı düğmelere ve yumuşak kauçuk kabloya sahip olan bu mouse hızlı ve sağlam bir dokunma hissi veren tıklama ve kesintisiz hareket deneyimi yaşatıyor. 6200 dpi düzeyindeki sensör ise üst düzey hassaslık sağlıyor. Buna ek olarak, Impact II Moonlight White’ta ittirerek sabitlenen özel anahtar yuvası tasarımı yer alıyor. Ürünün kullanım ömrünü uzatan bu özellik, dört seviyeli ayarlanabilir DPI anahtarıyla her tür oyun stiline veya ihtiyaca uygun hassaslık ayarı yapma imkanı veriyor.

Strix Impact II Moonlight White modelini tasarlarken profesyonel oyuncularla iş birliği yapan ROG, sonuç olarak yalnızca 79 g ağırlığıyla performans ve rahatlık için optimize edilmiş bir oyuncu mouse’u geliştirdi. 6200 dpi sensör 220 ips hız ve 1000 Hz sorgu oranıyla üst düzey hassaslık, hızlı tepki ve doğru kontrol sunuyor, gecikmeyi ortadan kaldırıyor. Impact II Moonlight White’ta beş adet programlanabilir düğme bulunuyor. Bunlarla kendi oyun tarzını oluşturabiliyorsunuz.

Strix Impact II Moonlight White, logoya, tekerleğe ve öne yerleştirilen Aura RGB aydınlatmayla baştan sona ışıldıyor. Ön kısımda fara benzeyen LED’ler masanızın üstünü aydınlatıyor. Aydınlatmayı neredeyse sonsuz renk seçeneği ve bir dizi dinamik efektle benzersiz bir şekle sokmak mümkün. Üç farklı profili kaydederek bu seçenekleri başka cihazlarda da kullanabiliyorsunuz.

ROG Strix Go Core Moonlight White

3,5 mm bağlantıya sahip ROG Strix Go Core Moonlight White; PC, Mac, mobil cihazlar, PlayStation  5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch gibi popüler oyun platformlarını destekliyor. Hava geçirmez bölmelere sahip özel 40 mm ASUS Essence sürücüleriyle donatılan Strix Core Moonlight White, son derece zengin ve saf seslerle birlikte derin baslar sunarak etkileyici bir deneyim yaşatıyor. Üst düzey rahatlık için ergonomik ve hafif bir tasarıma sahip olan bu kulaklıkta yer alan dönüp katlama mekanizması kolay ve hızlı taşıma olanağı sunuyor. Strix Go Core Moonlight White oyuncuların her yerde yorgunluk hissetmeden oyun oynamaya devam etmesi için mükemmel dengeli bir yapıda.

Discord ve TeamSpeak sertifikalarına sahip olan Strix Core Go Core Moonlight White, çıkarılabilen tek yönlü bir boom mikrofonla geliyor. Kullanıcının sesini öne çıkaracak biçimde ayarlanan bu mikrofon takım arkadaşlarıyla daha net ve kolay iletişim kurulmasını sağlıyor.

ROG Cetra II Core Moonlight White

ROG Cetra II Core Moonlight White kulak içi kulaklıklar, sıvı silikon kauçuktan (LSR) üretilen ASUS Essence sürücüleriyle üstün ses kalitesi sunuyor. Kulaklıklar; PlayStation 5, Xbox Series X/S, ROG Phone 5, mobil telefonlar, bilgisayarlar, Mac’ler ve Nintendo Switch de dahil birçok farklı platformda oyuncu ekipmanı sınıfı ses kalitesi sağlıyor. Kulaklıklarla birlikte gelen kulak kanatçıkları ve kulak uçları da ekstra rahatlık için LSR’den üretildi.

Şık ve hafif alüminyumdan üretilen Cetra II Core Moolight White’ın etkileyici ve birinci sınıf görünümü çizilmelere karşı dayanıklı estetik tasarım ve dayanıklılıkla tamamlanıyor. ROG Cetra II Core Moonlight White, 90 derecelik bağlantısıyla kulaklık kablosunu uzakta tutarak taşınabilir oyun deneyimini daha rahat hale getiriyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

FAR CRY 6 için çıkış sonrası içerik planı belli oldu

Previous article

DEATHLOOP PlayStation 5 ve PC için piyasaya çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler