Haberler

BAFTA Adayı “Bury me, my Love” PC ve Switch Yolcusu

0

BAFTA adayı “Bury me, my Love”, Suriye ihtilafından kaçmaya çalışan genç bir kadının hikayesini anlatıyor.

Oyun, 4.99 dolar fiyat etiketiyle 10 Ocak tarihinde Nintendo Switch ve PC platformuna çıkış yapacak. Oyun, sıra dışı insanların bakış açısıyla anlatılan duygusal, acı tatlı aşk hikayesini yepyeni bir izleyici kitlesine sahip.

“Bury me, my Love”, Avrupa’da güvenlik bulma umuduyla Suriye’den kaçan bir mültecinin hikayesini anlatan etkileşimli bir kurgu deneyimi. Anlatım, bir mültecinin kocası açısından geride kalmak zorunda olan bir mesajlaşma uygulamasının arayüzü üzerinden oynanıyor. Oyun, gerçek hayattaki mültecilerin rehberliği ile geliştirildi, ancak karakterler ve hikaye tamamen kurgu eseri.

Aslen 2017 yılında mobil cihazlar için piyasaya sürülen oyun, Fransız bağımsız stüdyo Pixel Hunt ve Figs tarafından ARTE ile ortak yapımda ortaklaşa geliştirildi ve Playdius tarafından yayınlandı.

Ödüllü GIST 2019 Fortnite Cosplay Yarışması Yolda!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Overwatch İçin Senenin İlk Etkinliği Bizlerle: Ana’s Bastet Challenge

Previous article

Ralph ve İnternet İzlemeye Değer Mi?

Next article

You may also like

More in Haberler