Haberler

Bybit; NAVI, Astralis, Virtus.pro ve Alliance ile anlaşma imzaladı

0
Bybit; NAVI, Astralis, Virtus.pro ve Alliance ile anlaşma imzaladı

Kripto para platformu Bybit, dört profesyonel espor takımıyla sponsorluk anlaşmalarına imza attı. Bybit’in espor evrenine efsanevi küresel lider NAVI, Danimarka’nın espordaki ulusal hazinesi Astralis, Rusya’nın espor ağır sikleti Virtus.pro ve İsveçli oyunculara ait bağımsız kuruluş Alliance katıldı.

Sponsorlukların kapsamı formalarda, twitch.tv yayınlarında ve dijital kanallarda marka haklarının ötesine geçecek. Bybit, önümüzdeki birkaç sezon boyunca kampüste oyuncu katılımı, karbon nötrlüğü girişimleri, kapsayıcı finansal eğitim ve çeşitli bilinçlendirme kampanyalarının planlanmasında aktif bir rol oynayacak. Ayrıca, espor süperstarları arasında ortak çalışma oturumları yapılması da planlanıyor.

Hem gelişmekte hem de hızlı hareket eden endüstriler olan kripto ve espor, finans ve sporun geleceğini belirleyen oyun değiştiriciler olmayı vaat ediyor. Analitik firması Newzoo’ya göre 2021 sonunda milyar dolarlık bir sektör hâline gelmesi beklenen espor sektörüne 2024 yılına kadar yaklaşık 200 milyon yeni oyuncu girmesi bekleniyor.

Bu 4 takım ile sponsorluklar, Bybit adını 28,7 milyonun üzerinde birleşik bir küresel hayran kitlesine ulaştıracak. Bybit, tüm kripto severler için eşit yatırım fırsatlarına inanıyor. Sponsorluk, dijital para birimlerini çeşitlendirmek ve yatırım yapmak isteyen oyuncular için finansal eğitim kaynaklarını da içerecek.

Kendisi de bir espor hayranı olan, Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Bybit uzun vadeli olarak işin içinde. Espor gibi, kripto para da hızla büyüyen bir segment ve oldukça rekabetçi. Her iki alan da başarı, beceri, odaklanma ve doğru zihin durumu gerektiriyor. Gerçek taraftarların sportmenliği, saygıyı ve adaleti savunduğu ve profesyonellerin birbirlerinin en iyi yönlerini ortaya çıkarmak için yarıştığı iki topluluk arasında özel bir bağ var. Espor organizasyonları arasındaki yaratıcı enerji ve dostane rekabet ile iyi bir başlangıç yapıyoruz. WSOT 2021’in, espor yaratıcılarını ve hayranlarını geleceğin finans dünyasına katılmaya davet etmek için mükemmel bir yer olduğunu düşünüyorum” dedi.

Sağlıklı rekabet desteklenecek

NAVI CMO’su Alexander Pavlenko yaptığı açıklamada, “Kripto para birimi ve esporun çok ortak noktası var: Yeniler, hızla büyüyorlar, izlemesi ve öğrenmesi ilginç. Kripto para platformu Bybit ve ekibimiz tarafından espor hayranlarına dijital tabanlı iletişimin gerçek değerini göstermek için çaba harcayacağız. Espor’a ilgi çekici yeni projeler kazandırarak; rekaberlik ile daha iyi bir yer hâline getirmek için oyunun kurallarını değiştirmeyi umuyoruz” dedi.

Astralis’in kurucu ortağı ve CRO’su Jakob Lund Kristensen, iş birliğinin tamamen pozitiflikle ilgili olduğunu söyledi. Kristensen, “Bu, her düzeyde Astralis için önemli bir anlaşma. Her iki şirket de kendi alanlarında öncü. Organizasyonlar, bireyler ve devam eden küresel dijitalleşme yoluyla olumlu bir etki yaratmaya çalışıyoruz.  Anlaşmaya göre bu olumlu etki, teknoloji ve oyun dünyasında daha sürdürülebilir bir gündemi destekleyen ve teşvik eden, eğitim ve hayır işleri merkezli girişimler ile kampanyalar aracılığıyla yapılacak” dedi.

Alliance’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jonathan Berg şunları söyledi: “Bybit ile iki yıllık sponsorluğumuzu duyurmaktan son derece memnun ve heyecanlıyım. Uzun yıllardır kripto ve blockchain meraklısıyım ve en başından beri iki dünyanın birbirine geçeceği bir zamanın geleceğine dair güçlü bir inancım vardı. Bu ortaklık boyunca Alliance ve Bybit, sürdürülebilirlik, eğitim ve hayırseverlik odaklı girişimlerde bulunacak ve kampanyalar yürütecek” dedi.

Virtus.pro CEO’su Sergey Gamazda ise, “Hem dijital finansal varlıklar hem de espor, hızlı büyümelerine ve herkesin bundan bahsettiği gerçeğine rağmen, birçok insan hâlâ bunu karmaşık ve anlaşılması zor buluyor. Bybit ile hedeflerimizin aynı olduğu yer burası: Sürekli olarak gelişiyoruz ve en iyi yaptığımız şeyi izleyiciler için mümkün olduğunca basit hâle getirmeye çalışıyoruz. Bybit’in büyük ölçekli projeleriyle espor’a katılmasından çok memnunuz ve Rusya’daki ortakları olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Sadece üç yıl içinde Bybit, 200’den fazla pazardan 2,5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla kripto ticaretinde en iyi isimlerden biri haline geldi. Günlük Bitcoin vadeli işlem hacmi açısından ikinci sırada yer alıyor ve yılın ilk çeyreğinde toplam işlem hacminde 1 trilyon doları geçti.

Kendini bir kripto türev pazarı liderinden yeniden keşfeden Bybit’in büyüme hedefi, 2018’den itibaren tüm kripto severler için tam teşekküllü bir takas platformu oldu. Bybit artık spot ticaret, bulut madenciliği de dahil olmak üzere çok çeşitli sözleşmelere kadar eksiksiz bir ürün ve hizmet portföyü sunuyor.

WSOT 2021: Espor Profesyonelleri ve Kripto Severlerle Tanışın

Bybit, ortaklığın yakın ve kişisel olacağını söylüyor. NAVI, Astralis, Virtus.pro ve Alliance’ın yetenekli oyuncuları, Bybit’in yıllık oyunlaştırılmış kripto ticareti yarışması olan World Series of Trading (WSOT) 2021’de takımlara liderlik edecek.

Taraftarları, olağanüstü esporcuların, kripto ticaret stratejilerinin de oyun performansları kadar saygın olup olmadığını öğrenecekler. Takımlar ve bireysel oyuncular, geçen yılın toplam ödülünün neredeyse beş katı olan 7,5 milyon dolara kadar olan bir ödül havuzu için yarışacaklar.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

EA SPORTS FIFA Online 4, 2 Eylül’de açılıyor

Previous article

PLITCH artık Türkçe

Next article

You may also like

More in Haberler