Haberler

PLITCH artık Türkçe

0
PLITCH artık Türkçe

MegaDev GmbH şirketi, Tek-Oyunculu (Hikaye-Modu) PC-Video oyunlarını kişiselleştirmek için inovasyonlu PLITCH yazılımını Türk oyuncularıyla tanıştırıyor ve kendi sitesi için hedeflediği çok dilli hizmetine Türkçe hizmetini de ekliyor.

Video PC-Oyun sektöründe farklı ülkelerde hizmet vermek çok büyük bir başarıdır ve o kadar da kolay olmuyor. PLITCH-Masaüstü-Client, Companion-App ve Web Sitesini tamamen Türkçeleştirip hizmet vermek için güncellenmiştir. Yaklaşık 3.000’den fazla PC-Oyunu için açıklamalar ve bunların yanında Meta açıklamaları gibi her şey Türkçe olarak sunulmaktadır.

“Sadece 3.000 Trainer yazılımı her oyunlar için güncel tutmak çok usta olduğumuzu göstermektedir”, diyor Markus Schaal, MegaDev’in Genel Müdürü. “Her gün büyüyen kitlemiz için bunu da birkaç dilde yapıyoruz ve biz bununla mutluluk duyuyoruz. İngilizce, Almanca ve Türkçe desteğini vererek sadece bununla kalmayacağız. Daha devam eden uluslararası çoklu dil hizmetin hedefimizin başlangıcını olarak kabul ediyoruz.”

Web sitesi veya PLITCH Client’ı Türkçeleştirdiği gibi, MegaDev GmbH’nın Müşteri Hizmetleri, Destek Ekibi kullanıcılara ana dilinde destek vermektedir. Verilen destek sayesinde kullanıcılar, sadece PC-Video oyunlarını kendilerine göre kişiselleştirme ile odaklansın. Video oyunlarının keyfini çıkarmak isteyen, ama çok zaman ayıramayan kişiler için muhteşem bir hizmettir.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Bybit; NAVI, Astralis, Virtus.pro ve Alliance ile anlaşma imzaladı

Previous article

Kingston FURY, Cloud9 ve Team Liquid ile işbirliğini genişletti

Next article

You may also like

More in Haberler