Haberler

Cadılar Bayramı İçin World of Warships, Heroes of Might and Magic III İle İş Birliği Yapıyor

0
Cadılar Bayramı İçin World of Warships, Heroes of Might and Magic III İle İş Birliği Yapıyor
Cadılar Bayramı İçin World of Warships, Heroes of Might and Magic III İle İş Birliği Yapıyor

Ekim ayında World of Warships oyununa bir sürü uğursuz ve başka dünyadan güz ekleri geliyor. Aralarında Heroes of Might and Magic III ile iş birliği, bir Cadılar Bayramı Operasyonu ve Kara Cuma için bir sürü yeni gemi var.

Önde gelen deniz savaşı MMO oyunu World of Warships’in geliştiricisi ve yayıncısı Wargaming, yılın en ürkütücü sezonunu oyuncuların gözünü doyuracak bir sürü tatlı ile kutluyor! Bunlar arasında ikonik strateji oyunu Heroes of Might and Magic III ile özel bir iş birliği, dümene geçip filonuzu zafere taşımaya hazır altı yeni Komutan içeriyor. Yeni güncellemede ayrıca yeni Cadılar Bayramı Operasyonu “Transylvania’nın Son Yolculuğu” var. Bu sınama oyuncuları korkudan titretecek. Üç yeni Japon zırhlısı da Erken Erişime açılıyor. Dört yeni gemi ise tam Kara Cuma’ya yetişecek şekilde oyuna demir atıyor.

World of Warships’te Heroes of Might and Magic

Heroes of Might and Magic III, yılın en gizemli ayı için tam zamanında heyecanlı bir giriş yapıyor! İkonik tur tabanlı strateji oyunundan altı yeni Komutan, 19 Ekim’de açık denizlerde kendi özgün büyülü deniz üstünlüklerini kurmak üzere geliyorlar. Her Komutan kendi özgün seslendirmesi ile geliyor. Castle’dan Catherine Ironfrost ve Necropolis’ten Sandro’yu sevilen oyunun orijinal ses sanatçıları seslendiriyor. Bu müthiş fantazi Komutanların her biri 10 beceri puanına sahip, yani her filoyu zafere taşımaya hazırlar. Oyuncular, Silah Deposunda doğrudan Heroes of Might and Magic III’ten ilham almış özel bir haritada kârlı bir yolculuğa çıkabilirler. Bu gizemli topraklarda dolaştıkça  Komutanların yanı sıra Kredi, DP, Premium Hesap günleri ve ekonomik bonuslar gibi çeşitli kaynaklar açacaklar.

World of Warships ayrıca Steam’de %50 indirimle satışa çıkacak özel bir DLC paketi de sunuyor. İçinde ikonik Komutan Sandro, Premium Hesap günleri ve bol bol oyun içi bonuslar, ödüller ve Kredi bulunuyor. Pakette sadece World of Warships DLC’si yok. Oyuncular ayrıca Heroes of Might and Magic III HD Edition kopyası da alacaklar!

Üç Yeni Japon Zırhlısı

Yeni güncellenen Kure Limanına demir atan Seviye VIII Yumihari, Seviye IX Adatara ve Seviye X Bungo, Erken Erişimde denize açılmaya hazır. Yeni bir geçici kaynak olan Japon Jetonları ile satın alınabilecek bu gemiler, Japon gemilerinin imza uzun ateş menziline ve harika isabetliliğine sahip. Büyük kalibreli ana batarya toplarının yanı sıra nispeten küçük Can Puanı havuzlarını telafi etmek üzere Avcı Uçağı veya Keşif Uçağı sarf malzemelerinden seçim yapma imkanı da olacak. Oyuna gelen bu ekler şerefine temalı bir koleksiyon da eklendi. 60 parçalı koleksiyonu tamamlayanlar ödül olarak Yumihari için Fuji Dağı’nda Gün Doğumu kalıcı kamuflajını alacaklar.

Tüyler Ürperten Cadılar Bayramı Operasyonları

Bu güncellemede, tam da Cadılar Bayramı için sıkı bir doz ürkütücü içerik sunuyor! Premium ve normal Kabak Feneri kutularının yanı sıra oyunun sularını özel bir ürkütücü Operasyon karıştırmak üzere. Başka bir dünyadan gelen Rasputin’in güruhuna karşı uzun süredire devam eden savaşın dramatik nihai bölümü 25 Ekim’den Kasım’a kadar bölgesel sunucularda gerçekleşecek. Oyuncular, kötülüğün dünyaya sızmakta kullandığı Portal’ı tespit edip yok etmek ve karanlığın güçlerinin daha da yayılmasını engellemek için tehlikeli bir yolculuğa çıkan Transylvania’ya refakat edip savunmakla görevlendirilecekler. Bu, Rasputin’e karşı süren uzun ve zorlu savaşın dünyayı sarsan son çatışması olduğunda Seviye VIII – IX arası her türden gemi, oyunculara bu savaşı kazanma fırsatı sağlayamak için bu yılın Cadılar Bayramı Operasyonuna katılabilecek. Performansı dengelemek için özel değiştiriciler de bonus olarak uygulanacak.

Oyuncular, 3 Kasım’da başlayarak, Kara Cuma 2023 için Silah Deposunda ek kutular bulacak. Ayrıca oyuna dört yeni gemi daha ekleniyor. Bunlar, çok arzulanan Amerikan muhribi Black B’nin yanı sıra Japon, Alman ve Sovyet donanmalarında üç zırhlıdan oluşuyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Warcraft Rumble, Android ve iOS için 3 Kasım’da çıkıyor

Previous article

VALORANT Yeni Ajan Iso

Next article

You may also like

More in Haberler