Haberler

Warcraft Rumble, Android ve iOS için 3 Kasım’da çıkıyor

0
Warcraft Rumble, Android ve iOS için 3 Kasım'da çıkıyor

Blizzard Entertainment’ın mobil aksiyon strateji oyunu Warcraft Rumble, 3 Kasım’da Android ve iOS cihazlarda dünya çapında piyasaya sürülüyor.

Winterspring’den Booty Bay’e kadar Horde ve Alliance, stratejik, çılgın çatışmalarda savaşmak için ünlü kahramanlarının ve kötü adamlarının minyatür versiyonlarını hayata geçiren muhteşem yeni bir makinenin etrafında toplanıyor.

Warcraft evreninde geçen Warcraft Rumble, oyuncuları Warcraft’ın en sevdikleri kahramanları ve kötü adamlarıyla ordular kurmaya ve taktik zekalarını sınamak için tasarlanmış heyecan verici senaryolarda savaşmaya davet ediyor.

Ordularınızın Liderlerinden başlayarak Mini koleksiyonlarından güçlerinizi oluşturun. Her tek oyunculu görev, çözülmesi gereken kendine özgü, stratejik bir bulmaca sunuyor ve oyuncuların bu çılgın zorlukların üstesinden gelmek için taktiklerini gerçek zamanlı olarak çevik bir şekilde uyarlamaları gerekecek.

Resmi lansmandan haberdar olmak için bugün Warcraft Rumble resmi sitesine ön kayıt yaptırın. Android kullanıcıları Google Play mağazasını ziyaret ederek ön kayıt yaptırabilir ve Apple kullanıcıları bugün Apple App Store’dan ön sipariş verebilir.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Forza Motorsport PC Sistem Gereksinimleri

Previous article

Cadılar Bayramı İçin World of Warships, Heroes of Might and Magic III İle İş Birliği Yapıyor

Next article

You may also like

More in Haberler