Haberler

CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR, 13 KASIM’DA Geliyor

0
CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR, 13 KASIM’DA Geliyor

Call of Duty tarihinin en çok satan, ikonik serisi yepyeni Call of Duty: Black Ops Cold War ile geri dönüyor. Oyuncuların çok sevdiği, orijinal Black Ops’un devamı olan ve 1980’li yılların başlarında geçen Black Ops Cold War, oyuncuları Soğuk Savaş döneminin patlamaya hazır evrenine bırakacak ve oyuncular hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını bizzat tecrübe edecekler. Hikaye moduna ek olarak Black Ops Cold War, Black Ops çok oyunculu modlarının yeni nesline bir çok Soğuk Savaş silahı ve ekipmanı da katacak, ayrıca Zombies ile yepyeni co-op oynanış deneyimi de sunacak. Treyarch ve Raven Software tarafından yeni nesil konsollar için geliştirilen Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım’da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Battle.net) için çıkacak, PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları ise bu konsollar satışa çıktığında, 2020 tatil döneminde piyasada olacak.

“Konsol, PC ve mobilde 100 milyonu aşkın oyuncuya sahip, dünyanın en ikonik serilerinden biri olan Call of Duty’nin yeni sayfasını açmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” diyor Activision Blizzard CEO’su Bobby Kotick. “Black Ops Cold War yalnızca yeni nesil aksiyon oyunları için çıtayı belirleyecek heyecan dolu bir deneyim sunmakla kalmayacak, oyuncuları arkadaşlarına bağlı tutmaya da devam edecek.”

Black Ops Cold War’u Call of Duty: Warzone’dan oyuncularımızla birlikte tanıtmaktan daha iyi bir yol düşünemiyorum,” diyor Activision’ın Call of Duty’den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Byron Beede.  “Black Ops Cold War her cephede bekleneni verecek – heyecan dolu Hikaye modundan yeni nesil Çok Oyunculu Modlara, yepyeni Zombies deneyiminden Warzone’a ekleyeceği yeni içeriklere kadar. Treyarch ve Raven önderliğindeki geliştirme ekiplerimizin yeni Black Ops deneyimini yeni nesil playtormlara getirecek olmasından çok heyecan verici.”

Call of Duty:  Black Ops oyuncuları için yepyeni bir hikaye geliştirmenin gururunu yaşıyoruz,” diyor Raven Software Kreatif Direktörü Dan Vondrak. “Black Ops Cold War hikayeyi orijinal oyunun bıraktığı yerden devam ettiriyor ve oyuncuları 1980’lerin komplolarla dolu dönemlerine götürüyor. Hayranı olunan Woods, Mason ve Hudson gibi karakterlerle omuz omuza çarpışacak oyuncular, hakikati ortaya çıkarmaya çalışacaklar. Her şey göründüğü gibi değil ve oyuncular verdikleri kararlarla hikayenin sonucunun şekillenmesine yardımcı olacaklar. Oyuncuların bu deneyimi bizzat yaşaması için sabırsızlanıyoruz.”

Black Ops Cold War sadece Black Ops serisini özel yapan şeyleri kutlamakla kalmıyor, yeni nesil oyuncular için de yeni bir başlangıcı temsil ediyor,” diyor Treyarch Stüdyo Başkanlarından Mark Gordon. “Geliştiriciler olarak yeni nesil konsollara bu tür bir deneyim getirebilmek inanılmaz bir fırsat.”

“Bugün yalnızca bir başlangıç,” diye devam ediyor Treyarch Stüdyo Başkanlarından Dan Bunting. “Treyarch bağlantılı, yeni nesil Çok Oyunculu modlar ve yeni Zombies deneyimi de sunacak – ayrıca Call of Duty: Warzone da herkes için yeni deneyimlerle büyüyecek. Daha gelecek o kadar çok şey var ki!”

Saf Black Ops tarzını yansıtan Call of Duty: Black Ops Cold War 1980’lerin pop kültür öğelerini, beyin bulandıran komplo teorileriyle harmanlayarak aldatma ve hilelerin normalleştiği, heyecan dolu bir tek kişilik Hikaye anlatacak. Orijinal Call of Duty: Black Ops’un devamında oyuncular tarihi isimlerle karşılaşacak ve Doğu Berlin, Türkiye, Vietnam, Sovyetler dönemi Moskova gibi dünyanın dört bir yanındaki ünlü bölgelere giderek savaşırken acımasız gerçeklerle de yüzleşecekler. Elit askerler rolündeki oyuncular onlarca yıldır süregelen bir planı durdurmak için küresel güç dengesini bozmak ve tarihin akışını değiştirmek isteyen Perseus ismindeki gölge karakterin izini sürecekler. Hikaye boyunca oyuncular çok sayıda Soğuk Savaş silah ve ekipmanına sahip olacak ve bunları yeni nesil Çok Oyunculu modlarda ve yeni Zombies deneyiminde de kullanabilecekler.

Oyunda, tüm modlarda ortak ilerleme ve mevcut ve yeni nesil sistemler arasında çapraz oynama özelliği de bulunacak. Call of Duty: Black Ops Cold War ayrıca Battle Pass sistemi de sunacak ve ücretsiz çıkış sonrası içerikler de sağlayacak, bunlar arasında çok oyunculu haritalar ve modlar, Zombies deneyimi, oyun içi topluluk etkinlikleri de yer alacak.

Black Ops Cold War’un merakla beklenen Çok Oyunculu oynanışını ilk kez görmek için 9 Eylül’de Twitch.tv/CallofDuty yayınını kaçırmayın. Black Ops Cold War ayrıca oynaması ücretsiz Call of Duty: WarzoneTM deneyimini de destekleyecek. Black Ops Cold War Warzone ile ortak ilerleme özellikleri içöerek ve hem Black Ops Cold War, hem de Warzone’da kullanılabilecek envanter öğeleri sunacak. Warzone oyuncuları önceden kazanılmış Operatörler ve Silah Planları gibi tüm Call of Duty: Modern Warfare® içeriklerine erişmeye devam edecekler.

Call of Duty: Black Ops Cold War tüm dünyada PlayStation 4, Xbox One ve PC (Battle.net) için 13 Kasım’da satışa sunulacak. Call of Duty: Black Ops Cold War‘un yeni nesil versiyonları ise bu konsollar piyasaya çıktığında, 2020 tatil döneminde satışa çıkacak.

Bugünden başlayarak Call of Duty: Black Ops Cold War’un seçili dijital versiyonları için ön sipariş veren oyuncular aralarında Call of Duty: Warzone ve Call of Duty: Modern Warfare’de oynamak için Black Ops Operatörü Frank Woods’un da bulunduğu dijital içeriklere ve Call of Duty: Black Ops Cold War Çok Oyunculu Açık Betasına erken erişim hakkına sahip olacaklar. Açık Beta tarihleri yakında açıklanacak. Ön sipariş bilgileri ve paket teklifleri için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://support.activision.com/black-ops-cold-war/articles/call-of-duty-black-ops-cold-war-editions-faq

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

20’den Fazla Indie Oyun NINTENDO SWITCH’e Geliyor

Previous article

XPG SUMMONER RGB İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler