Haberler

Call Of Duty: Black Ops III Geliyor

0

Takvimlerinizi Call of Duty® tarihinin en çok oynanan serisinin dönüşü için işaretleyin, çünkü Black Ops geri dönüyor! Call of Duty®: Black Ops III 6 Kasım Cuma günü çıkacak ve oyuncuları Call of Duty’i yeniden tanımlayacak gerçek yeni nesil deneyimi için Black Ops’un karanlık, çarpık ve zorlu dünyasında bir maceraya çıkaracak. Activision Blizzard ’ın sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanan ve ödüllü geliştirici Treyarch tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops III tek kişi ile veya dört oyuncuya kadar birlikte işbirlikli ve çevrimiçi olarak oynanabilecek bir hikaye, bir Call of Duty oyununda bugüne kadar görülen en derin, en tatminkar çokluoyuncu modu ve ilk kez kendine has XP ilerleme sistemine sahip aklınızı başınızdan alacak Call of Duty Zombies deneyimi sunacak.  Call of Duty: Black Ops III Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için geliştiriliyor.

 

Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops II’i yaklaşık 100 milyon kişi oynadı ve bu da serinin Call of Duty tarihinin en çok oynanan serisi olmasını sağladı. Ve bu oyuncular Call of Duty: Black Ops III ile bugüne kadar yaptığımız en iyi Black Ops oyununu oynamak üzereler” diyor Activision CEO’su Eric Hirshberg. “Bu Treyarch’ın ilk üç yıl süren geliştirmesi ve inanın bu süreyi öyle iyi kullandılar ki; tüm oyun modlarında tonlarca yenilik ve elbette Black Ops tarzı, aklınızı başınızdan alacak çılgın bir hikaye sizi bekliyor. Hayranlarımız önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Beta’da bu deneyimi önceden yaşayabilecekler. Ama şimdilik, Black Ops geri döndü.”

 

Black Ops serisi Call of Duty tarihinin en çok oynanan oyunu; Call of Duty®: Black Ops ve Call of Duty®: Black Ops II birlikte yaklaşık 100 milyon kayıtlı oyuncu tarafından oynandı. Ödüllü stüdyo Treyarch için bu ilk üç yıllık geliştirme sürecinin ürünü ve bu sayede Call of Duty: Black Ops III ile Black Ops serisi yeni nesille tanışacak.

 

Black Ops III hiç şüphesiz stüdyo tarihimizin en hırs dolu projesi. Black Ops II çıktığından beri kendimizi oyunlarımızı bugün bile oynamaya devam eden milyonlarca hayranımız için en iyi Call of Duty oyununu geliştirmek için zorluyoruz,” diyor Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia.  “Üç yıllık geliştirme sürecinin avantajını oyun tasarımını hayal edebileceğiniz her şekilde ileri götürerek kullandık, şimdiye kadarki en derin Call of Duty’yi yaratmak için yepyeni deneyimler, mekanikler, sistemler ve karakterler geliştirdik. Bu gerçekten de üç oyunu bir arada almak gibi olacak.”

 

Call of Duty: Black Ops III hikayesi oyuncuları sibernetik geliştirmelerle biyoteknolojinin birleşerek yeni bir Black Ops askeri türünün doğmasına yol açtığı geleceğin dünyasına götürüyor. Direct Neural Interface (DNI) teknolojisi sayesinde oyuncular savaş sırasında hem istihbarat ağına, hem de diğer askerlere bağlılar. Öncekinden daha da bölünmüş bu dünyada bu elit erkek ve kadın savaşçılar daha hızlı, daha güçlü ve daha akıllılar.

 

Bugüne kadar görülen en sağlam ve tatminkar çokluoyuncu modu yeni ivme tabanlı, hareket zinciri sistemini sunuyor, oyuncular böylece her an silahlarını kullanabilirken ortamlarda akıcı biçimde hareket edebilecekler. Treyarch ayrıca yeni Uzmanlık sistemini de tanıtıyor, oyuncular kendi görünüşlerine, kişiliklerine, ses, silah ve yeteneklerine sahip dokuz elit Black Ops askeri arasından seçim yapıp rütbe atlatabilecekler. Çokluoyuncu modu ayrıca yeni silah kişiselleştirme sistemine de sahip olacak, böylece oyuncular mükemmel silahı yaratmak için daha güçlü araçlara sahip olacaklar. Çokluoyuncu hakkındaki detaylar daha sonra açıklanacak.

 

Bir Treyarch oyunu Zombies modu olmadan düşünülemez elbette. Call of Duty: Black Ops III tamamen benzersiz bir Zombies deneyimi sunacak ve yeni XP ilerleme sistemi sayesinde daha önce görülmemiş bir derinlik ve tekrarlanabilirlik katacak.

 

Call of Duty kendisini yeni hikayeler ve heyecan verici özelliklerle her yıl yeniden keşfetmeye devam eden bir eğlence devi,” diyor GameStop ticari ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı Bob Puzon. “Call of Duty: Black Ops III’e göz atma şansı yakaladık ve gördüğümüzden inanılmaz derecede etkilendik, bu da kesinlikle büyük bir hit olacak.”

 

Call of Duty: Black Ops III Çokluoyuncu Betası* Xbox One, PlayStation 4 sistemi ve PC’de çıkacak.  www.callofduty.com/beta adresinden daha fazla ayrıntı alabilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Warface Hafta Sonu Etkinliği Kazananları

Previous article

SATA Tabanlı SSD: HyperX Savage SSD

Next article

You may also like

More in Haberler