Haberler

Call of Duty: WWII İkinci DLC Paketi Görüldü

0

The War Machine ile Sledgehammer Games, CoD WWII oyuncularını savaşın yeni sahnelerine götürecek bir dizi heyecan verici yeni harita ve deneyimler yarattı.

Oyuncular Dunkirk’teki ikonik bir II. Dünya Savaşı savaşında savaşacaklar, gizli bir Alman V-2 roket tesisine seyahat edecek ve savaşı kıtaya ve Mısır’a itecekler. Ayrıca, yeni bir oyun mekaniği  olan havada it dalaşı niteliğindeki Operasyon Husky adlı Raven Software ile birlikte geliştirilen yeni bir Savaş Modunda  arkadaşları ve düşmanlarla birlikte savaşacak. Son olarak, Barbarossa hikayesini tamamen yeni bir seviyeye taşıyan yepyeni ve heyecan verici Nazi Zombiler bölümü var. The War Machine, 10 Nisan’da PlayStation 4’te ilk kez lanse edecek, bu sayede programlarınızı temizleyeceksiniz, aşağıya inecek ve sahadaki bazı eylemlere hazır olacaksınız.

Mısır: Call of Duty: WWII’de ilk kez, oyuncuları Kuzey Afrika ve Mısır piramitlerinin savaş alanlarına götürüyoruz. Oyuncular, Giza’daki antik kalıntılar arasında ve çevresinde tanımaya çalıştığınız yerlerde savaşırlar. Harita, yoğun Domination maçları sırasında aktif kalan merkezdeki bir iç tapınağa sahip.

Dunkirk: Oyuncular, Fransız deniz tarafındaki Dunkirk şehrinin kumsalları ve sahil şeridinde yüzleşirler. Bu harita, sahil cephesini kaplayan binalardan dar iç kısımlarla çevrili geniş, açık ve tehlikeli bir plaj alanına sahiptir. Burada keskin nişan alma etkili olabilir, ancak saldırgan koşu ve top çalma alanlarında aktif olabilir, bu yüzden dikkatli olun ve günü kazanmak için açılarınızı ve çevrenizi izleyin.

V2: V2’ye hoş geldiniz – kırsal Almanya’da bulunan bir roket geliştirme ve test sitesi. V2, bir an için asla izin vermeyen sıkı, ultra hızlı tempolu bir haritadır. Fırlatma kulesi, harita merkezinde oturur ve odak noktasını ve rakipsiz rakipler üzerinde yüksek bir görüş açısı yakalama fırsatı sunar. Kısa menzilli orta menzilli kavgalar burada baskındır,görev boyunca hızlı ve öfkeli bir oyun oynanır.

Husky Operasyonu: Adı, Sicilya’nın Müttefik işgaline atıfta bulunan Husky Operasyonu, Palermo ve Napoli limanlarındaki hassas Alman hedeflerinin yerleri hakkında istihbarat almak için bir müttefik eylemine odaklanıyor. Bu heyecan verici yeni savaş modu teklifinde, oyuncular intel toplayacak, HQ’ya iletecek ve daha sonra Müttefik bombardıman uçaklarına yol açmak için düşman avcı uçaklarının alanını temizlemek için gökyüzüne çıkacaklar.

Gölgeli Taht: Gölgeli Taht, kahramanlarımızı Nazi Almanya’sının kalbine çaresiz ve kötü bir rejimle karşı karşıya getiriyor. Berlin yanıyor ve Doktor Straub’un korkunç ordusu Müttefik işgalciler kentini cehenneme çeviriyor. Nazi Zombileri tarihin gölgelerinden çıktıkça, terör, kan ve savaşla dolu bir şehirde çılgınlığa inen Marie, Drostan, Olivia ve Jefferson’a katıl.

Yeni bir harita üzerinde, Husky Operasyonunda kontrol için savaşmak ya da ölümsüzlükle mücadele etmek için, yeni bir harita üzerinde, Call of Duty: WWII – War Machine’de yeni ufuklara hazır olun.

Destiny 2 Mart Güncellemesi (1.1.4) Geldi

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer Goliathus Yumuşak Fare Matı Gücünü Razer Chroma’dan Alıyor

Previous article

GeForce Sahipleri, Far Cry 5 İçin Yeni Game Ready Sürücüsüne Kavuştu

Next article

You may also like

More in Haberler