Haberler

Civilization VI, PS4 ve Xbox One Yolcusu

0

Sıra tabanlı strateji türünün sevilen isimlerinden biri olan Civilization VI, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak.

Oyun orijinalde 21 Ekim 2016 yılında Nintendo Switch, PC, iOS, Mac OS, macOS ve Linux sistemlerinde görülmüştü. Şimdi Firaxis, oyunun konsollara çıkış tarihini 22 Kasım olarak duyurdu. 

Oyun, seri olarak her zaman türünün en sağlam isimlerinden biriydi. Aynı durum Civilization VI için de geçerliydi ve daha iyi olması için bir neden yoktu. Özellikle seri takipçileri bu noktada beklentilerinin çoğunun karşılandığının farkındaydı. Durum konsol oyuncuları için biraz değişebilir. Oynanış kısmında ufak tefek değişiklerin yapılması bekleniyor. Bunlara ek olarak oyuna çıkan ek paketler de konsollarda yer alacak. 

Oyun, türününe hitaben tek başına baş döndürücü miktarda içerik sunuyor, ancak daha fazlasını isteyen oyuncular, Rise and Fall, Gathering Storm içeriklerini içeren bir genişleme paketi de satın alabilir. Rise and Fall, seçimlerinizin her birini önemli kılar, çünkü çalışanlarınızın sadakatini azaltacaktır. Gathering Storm, şehirlerde beklenmedik bir şekilde kaos yaratabilecek volkanik patlamalar ve fırtınalar gibi doğal afetleri getiriyor.

Code Vein İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Apex Legends Yeni Harita Videosu Yayınlandı

    Previous article

    BenQ ZOWIE XL2546 Espor Oyuncu Monitörü İnceleme

    Next article

    You may also like

    More in Haberler