Haberler

Cloud Chamber Yeni BioShock Oyunu Geliştirecek

0

2K, Cloud Chamber isminde yeni kurulan ve tamamına sahip olduğu yeni oyun stüdyosunu tanıttı.

İstekli hikaye anlatıcılarının sınırları zorlayarak, eşsiz, eğlenceli ve kaliteli interaktif eğlence deneyimi sunacağı Cloud Chamber stüdyosu’nun 2K San Francisco Bay Area ve Quebec Montreal olmak üzere iki ofisi bulunacak. Cloud Chamber’ın Montreal stüdyosu, aynı zamanda 2K stüdyoları arasında ilk defa Kanada ofisinin açılması anlamına geliyor. Ayrıca 2K, Cloud Chamber’ın dünya çapında başarı elde eden BioShock serisi için de yeni bir oyunun yapımına başladığını ve önümüzdeki yıllarda geliştirilme aşamasının süreceğini duyurdu.

22 yıllık sektör geçmişi bulunan ve bugüne kadar 40’tan fazla oyunu tamamlayan Kelley Gilmore, Cloud Chamber Uluslararası Stüdyo Başkanı olmasının yanı sıra 2K geliştirici stüdyoları arasında da en tepede bulunan ilk kadın yöneticisi oldu. Gilmore, daha önce 20 yıldır 2K’in sahip olduğu Firaxis Games bünyesinde Sid Meier’s Civilization ve XCOM gibi serilerde yapım aşamasındaki, pazarlama ve iletişim yönetimi gibi alanlarda elde ettiği zengin deneyimini yeni stüdyoya aktaracak.

Gilmore ayrıca Ken Schachter’in Cloud Chamber Montreal stüdyosunun Stüdyo Yöneticisi olduğunu belirtti. Geliştirme, üretim, teknoloji ve yaratım rollerinde eşsiz deneyime sahip olan Schachter, ayrıca stüdyonun ve  2K’in Montreal’de tanıtım elçiliğini yapacak. 2K bünyesinde katılmadan önce Schachter, Zynga’nın Toronto stüdyosunda Genel Müdür olarak görev yapmakta ve kurduğu bağımsız oyun stüdyosu Trapdoor’un başında bulunmaktaydı.

Pokemon Sword and Shield İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Dead by Daylight: Nightmare Edition, PS4 ve Xbox One İçin Çıktı

    Previous article

    Korku ve Aksiyon Oyunu GTFO Erken Erişim’e Açıldı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler