Haberler

Crash Team Racing Nitro-Fueled Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Sevimli dostumuz Crash geri dönüyor ancak bu sefer geçtiğimiz aylardaki remake versiyonundan farklı olarak yarış konusuna odaklanıyoruz: Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Hepimizin çocukluğuna dokunan Crash, multiplayer yarışın keyfini çıkarabilmemiz adına bir takım değişikliklere sahip olacak. Geliştirici ekip Beenox ve yayıncı Activision, HD grafiklerle birlikte daha eğlenceli, daha zorlu yarışları Crash Team Racing Nitro-Fueled bünyesinde 21 Temmuz 2019 tarihinde piyasaya çıkartacak. Oyun, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One X ve Nintendo Switch platformlarında görülecek.

Oyunda, Crash ve dostlarıyla antik mekanları ziyaret ederken ölümcül tuzaklardan kurtulabilmek adına hünerlerimizi sergileyeceğiz. Yeni oyunla birlikte Adventure, Arcade Single Race ve Cup Race, Time Trials ve Battle Mode bizlerle olacak. Oyunu istersek çevrimiçi olarak arkadaşlarımızla veya çevrimdışı olarak tek başımıza oynayabileceğiz.

Pokemon: Let’s Go, Eevee & Pikachu İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Pokemon: Let’s Go, Eevee & Pikachu İnceleme

Previous article

Hearthstone – Rastakhan’s Rumble / 56 Deste Açılışı

Next article

You may also like

More in Haberler