Haberler

Crytek, Hunt Showdown İçin Güncelleme 5.0’ı Yayınlandı

0

Hunt: Showdown ekibi Immolator’ı duyurdu. Immolator’ın yeni oynanış videosunda, yüksek hasarına ve değişken davranışlarına dikkat çekilmekte. Bu esnada, Güncelleme 5.0 ile birlikte iki haritaya da günün tüm saatleri eklenecek ve Lawson Deltası için Tez Av modu aktif olacak. Ayrıca oyuna yeni bir tabanca olan Bornheim No. 3 de eklenecek.

Bornheim No. 3, kompakt mermi kullanan yarı otomatik bir tabanca, yüksek atış gücünün yanında, Kurşunkesen Özelliği’nin faydalarından da yararlanır. Gelişmiş ışık ayarlarıyla ilgili olarak ise, oyuncular artık hem Lawson Deltası Haritası’nda, hem de Stillwater  Bendi’nde günün tüm saatlerinde avlanabilecekler.

Güncelleme 5.0 hem baş düşman hem de yapay zeka hareket ve denge değişiklikleri, birçok ses güncellemesi ve düzenlemesi, Tez Av ayarlamaları, performans güncelemeleri ve birçok diğer değişim içermekte.

Just Cause 4, Xbox Game Pass’te Yerini Aldı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Hakan: Muhafız, İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor

Previous article

Fortnite’ın V8.10 Güncellemesi Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler