Haberler

Cyberpunk 2077 Sanat Yönetmeni Blizzard Kadrosunda

0

Yaklaşık 13 yılını CD Projekt Red’de geçiren Sebastian Stepien, Blizzard kadrosuna katıldı.

2006 yılında The Witcher serisi ile birlikte CD Projekt Red’de çalışmaya başlayan Stepien’ın tam olarak neden ayrıldığı belli değil. Hatta ortada genel bir açıklama bile yok. Ayrılma haberi ise LinkedIn sayfasında ortaya çıktı.

2019 yılının en çok beklenen ve Gamescom 2018’de oyun dünyasını kasıp kavuran Cyberpunk 2077’nin net çıkış tarihi henüz belli değil. Bu aşamada Stepien’in transfer olması Cyberpunk 2077’nin gidişatını ne kadar etkileyecek bilemiyoruz ancak Blizzard tarafında büyük sürprizlerin beklendiği bir gerçek.

Basit bir şekilde Sebastian Stepien’in işinin diğer tarafta bittiği düşünülebilinir. Ne olursa olsun bu gelişme, şüphesiz Blizzard için harika olacak.

Cyberpunk 2077 İçin 48 Dakikalık Oynanış Videosu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA, XPG SPECTRIX D80 RGB RAM ile Yeni Hız Rekorunu Kırdı

Previous article

2019’da Nintendo Switch’e Gelecek Bazı Indie Oyunlar

Next article

You may also like

More in Haberler