Haberler

Dalaran Soygunu’nun Epik Finali Sizlerle

0

Blizzard Entertainment’ın dünyaca ünlü dijital kart oyunu Hearthstone’un tek oyunculu hikayesi Dalaran Soygunu, son bölümüyle bugün sizlerle. 

Şimdi Sırada Ne Var?

Efsunlu Şehir Dalaran, kırmızı alarma geçmiş durumda! Kirin Tor’un mistik önderleri, Dalaran Muhafızları’nın en iyilerini kaleye çağırarak koruma altına aldılar ve şehri yağmalayanları bedeli ne olursa olsun durdurmaya ant içmiş durumdalar.

Kimler Bizimle?

Kimse Warlock Tekahn’ın League of E.V.I.L. ile yollarının nasıl kesiştiğini bilmiyor ama şuna eminiz ki titanlar tarafından dövülmüş bu tol’vir, tüm kötücül yeteneklerini kullanarak Dalaran’ı Baş Kötü Rafaam’a boyun eğdirmeye kararlı.

Günahkar George (George the Fallen) ise League of E.V.I.L’ın saflarına geçmeyi seçen eski bir Silver Hand eri. Bu Paladin eskisi, silah arkadaşlarının ve can dostu Karl’ın sonunu hazırlayanlardan intikam almaya hazır.

Diğer Dalaran Soygunu anti kahramanları gibi, Tekahn ve George the Fallen da yeni kahraman yeteneklerine (Hero Power) sahip olabilmek için birbirinden zorlu görevlerin üstesinden gelmek ve başlangıç destelerini çeşitlendirmek için güçlü boss’lara kafa tutmak zorundalar.

 

Dragon Ball Xenoverse 2, Google Stadia’ya Geliyor

 

 
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dragon Ball Xenoverse 2, Google Stadia’ya Geliyor

Previous article

Overwatch’tan İki Katı XP Hediyesi

Next article

You may also like

More in Haberler