Haberler

Dragon Ball Xenoverse 2, Google Stadia’ya Geliyor

0

Bandai Namco ve Google arasındaki anlaşmayla Dragon Ball Xenoverse 2’nin Google Stadia’ya gelişi kesinleşti.

Stadia, birçok oyuncunun istediğine ulaşabilmesini sağlayacak teknolojilerden biri. Sevilen oyunlara ulaşılabilmenin yanında eğlence şeklini de değiştirmeyi amaçlayan bir oyun platformu. Dragon Ball Xenoverse 2’yi Stadia’ya getirerek, BANDAI NAMCO Entertainment Inc., Dragon Ball dünyasının zenginliğini daha geniş bir kitleye yaşama fırsatı sunmayı hedefliyor. Stadia’yı destekleyerek, BANDAI NAMCO Entertainment Inc., platformun sunduğu yeni fırsatları ve gelecekteki işbirliğini dört gözle beklediğini açıkladı.

Dragon Ball Xenoverse 2, Ekim 2016’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında çıkış yapmıştı. Ardından Eylül 2017’de Nintendo Switch tarafında oynanabilir hale geldi. İndirilebilir içerikleri ve düzenli güncellemelerinin yanında, avatar oluşturma, çevrimiçi lobi de dahil dövüş türünü sevenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İşin içerisine Stadia girince, doğal olarak karşılıklı modlardaki eğlenceyi paylaşabilmek adına, oyun deneyimi daha uygun hale gelecek.

Larian Studios, Baldur’s Gate 3’ü Duyurdu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Larian Studios, Baldur’s Gate 3’ü Duyurdu

Previous article

Dalaran Soygunu’nun Epik Finali Sizlerle

Next article

You may also like

More in Haberler